• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    To je fajn. Ale co nasledovalo je bomba. Neco jako potvrzeni pomoci QR ale byl tam takovy shluk tecek. Takovy wow efekt. Jen to nakonec kazila nutnost zadat apple id a heslo... po tom co jsem to asi tremi zpusoby potvrdil na obou iP...

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU: Mam latest stable a prohazuje se taky.
    TIGU
    TIGU --- ---
    Mám iOS 11.2 Beta 5 a neskutečně mi vadí, že se prohazují první dvě tlačítka v portrait a landscape ve spodní řadě (123, lang_switch). Jen nevím, jestli je to tak od začátku a já si toho nevšiml, nebo je to bug v Beta verzi. Chová se vám to konzistentně, nebo to máte také rozbité?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Musim rict, ze se na nej zacinam dost tesit. Akorat si pockam do ledna (ne ze by tak dlouho trvalo doruceni, ale bude to sluzebak v nove firme, kam v lednu nastupuju.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KOC256: Co kecas..dyt ti to ukazuje 12 . září
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Objednano cca 16. Oznameno doruceni 30.11. - 6.12.
    Dosel dneska...
    256 verze...
    Zazil jsem i delsi cekacky...

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Musim říct že jsem nadšenej z výdrže baterie tam kde 6S byla okolo poledne na 50 % mám na Xku 74 %.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Mam Xko navic 64GB space grey. 30t
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HAVANA: To je jasny. Nicmene u pravidelnych kontaktu to nastavi jde.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Včera při práci sdílení obrazovky přes Skype. Vzal si 50% CPU na Macbooku Pro – peklo.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To je sice pěkný, ale furt potřebuješ druhou stranu..a když má Skype, tak musíš mít taky Skype
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Mimochodem: misto Skype vyzkousejte Discord. Je to uplne jiny level
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAVANA:
    No jsou věci, o kterých prostě uvažují jinak než mi přijde logické. Ale to už je můj boj...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KOC256: Apple už zkusil iTunes pro Windows a něco tak strašnyho těžko najdeš
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    mel jsem kdysi MINI, ale proste co se PC tyce, tak mi APPLE nevyhovoval.

Par lidi nyni i v praci pouziva MAC, ale tim ze jsme hodne MS orientovani, tak to casto vypada jako drbani pravou rukou za levym uchem... :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A jinak teda iOS na tabletu je teda mnohem vetsi bomba nez na mobilu. Tam bych hledal spise co udelali spatne, ale pro tablet je ta 11 mnohem vice UF, nez drive.
    A prijde mi i sviznejsi oproti 10...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Tak vyreseno...
    Zapnul jsem si tam beta program a uz tam mam 11.2.

Ja tam mel i drive betu a pak mi to nejak psalo ze vyexpirovala tak mozna toto to kouslo.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak si porid Mac a mas po problemu :P
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Aktualne je to pro me nejvice nasravaci vec...

Bo s temi co si nepisu na WA musim brat do ruky mobil a to ja nerad... :(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Jen kvuli tomu treba ne, ale je to jeden dil skladacky. Imho je pro ne zbytecne aby to delali pro windows.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam