• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Koukam, ze jsem celkem "exot", kdyz ty gesta celkem sleduju (a pouzivam). Uz ted znam par "figlu" na iPhone X a to jsem ho mel v ruce zatim jen v krame a budu ho mit az v prubehu ledna.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    ONDRA_PATA: V pohodě, já to znám asi 14 dní. Už jsem párkrát využil.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Diky! Tu debilni funkci timto vypinam
    Neskutecne me to rozcilovalo:))
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    máte někdo porovnání IP7 a IP8 ohledně baterky? četl jsem, že je na tom IP8 mnohem lépe, i když má menší baterii.. a celkově prý baterie na IP7 nic moc..?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Nemusis, udelej "swipe doprava".
    CROSS
    CROSS --- ---
    KASUMI: má to usnadňovat ovládání jednou rukou, především na Pluskách. Osobně to nepoužívám.

SWALLOW2: což je přesně to, co KASUMI psala. Tohleto je nějaká chyba.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KASUMI: K tomu, ze si tak stahnes ovladaci prvky dolu a dostanes se tam jednou rukou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Moje pocity po 24hodinách...

Včera se seklo obnovení ve stavu ...Obnovuji nastavení Apple ID... Dovolat se mi šlo... Tak jsem to nechal a když to tak bylo i ráno, tak jsem ho restartnul a pak už OK...

Dále tedy jak v autě...

Poklepání na zhaslou plochu je super! Dříve bylo nutné zmáčknout nějaký button...
    Taky ho mám na výdechu. Trochu směruje nahoru. Po poklepnutí se samozřejmě musím na něho podívat (zapnutá pozornost) a jemně naklonit hlavu. Asi nic nepřekonatelného.

Ale obecně to je takové pomalejší. Hodně překlikávám aplikace třeba za chodu a dříve to jen záleželo jak rychle dvojkliknu. Nyní prostě musím podržet a vydržet těch (odhadem) 500ms než se dostane do modu přepínání aplikací. Asi se dá na to zvyknout, ale zatím je to takové pomalejší... Přiblížení je třeba extra zapnout a při použité je i jasné proč. Protože to není extra povedené. Trochu se to hádá s tím co tam případně má daná aplikace. To jsem používal hodně...

Jelikož s mobilem lovím kešky tak dneska jsem si všiml, že GPS je totálně mimo. Možná sněhem, možná se musí nějak vylepšit APP, ale prostě i při zapnutí maximální citlivosti trvalo hodně dlouho než si GPS všimla, že jsem o 100 metrů jinde. Ale ve WAZE zatím OK. Toto je věc, která mě zatím trápí nejvíce...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TAURUS: trapas :D ale nedivim se,vlastne ani nemam prehled jaky existujou gesta.nejak jsem to nikdy nepouzival na zadnym smartphonu
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CROSS: A k cemu to je?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    SWALLOW2: V aplikaci jo na home zůstane nahoře.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    CROSS: To nebude ono, to se posune i horní stavová lišta ...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KASUMI: Tomu se říká reachability, aktivuješ tuším dvojím tapnutím na home tlačítko (dotykem, ne zmáčknutím) a dá se to vypnout v accessibility.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KASUMI: mne se nic nehlo,jakoby zamrzly.
    ale zatim to bylo poprvy.zatim jedinej bug co jsem zaregistroval
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ONDRA_PATA: Chtěla jsem říct, že tohle se mi děje docela běžně, ale mám pocit, že mně se hýbe celý displej, včetně toho horního řádku. Že se to celý posune, potom stačí jen ťuknout prstem na horní část displeje a vrátí se to. Tohle je asi neco jineho..?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hmmmm trochu zasek.
    ale normalne stacilo zhasnout/rozsviti displej a zas se to srovnalo.
    stalo se po odemceni
    ios aktualni

ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOUDY: Je fakt skvělej! Pokaždé, když udělám upgrade iPhonu, žasnu, že to může být o tolik lepší. Teď si musím zvyknout na tu malou velikost, doteď jsem měl samá Pluska. Display je znatelně lepší, OLED je zdravější pro oči.

O to je to lepší, že tohle Xko mám od největšího tradera na nyxu Koudyho :)
    Vydělal jsem na něj totiž defakto za 1 den, což vypadalo tak, že jsem ráno poslal z Fio banky na Coinmate peníze, koupil Bitcoin a večer ho prodal. Kdybyste to taky chtěli zkusit, klidně mi napište do pošty, poradím jak začít.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    PAYAXY: Jo za jízdy to teda moc nejde. Celkově to funguje dobře i v šeru. Uvítal bych ale aby tam šlo načasovat uzamknutí telefonu. Teď je tam pouze "bezprostředně" - koukám do blbého nastavení?
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAYAXY: Asi záleží, jak ho máš chycenej (a umístěnej). Já nemám problém, nicméně telefon je vertikálně na výdechu ventilace vedle volantu. S jiným umístěním můžeš mít asi jiné výsledky. Horizontálně podle mě Face ID nebude fungovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam