• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hmmmm trochu zasek.
    ale normalne stacilo zhasnout/rozsviti displej a zas se to srovnalo.
    stalo se po odemceni
    ios aktualni

ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOUDY: Je fakt skvělej! Pokaždé, když udělám upgrade iPhonu, žasnu, že to může být o tolik lepší. Teď si musím zvyknout na tu malou velikost, doteď jsem měl samá Pluska. Display je znatelně lepší, OLED je zdravější pro oči.

O to je to lepší, že tohle Xko mám od největšího tradera na nyxu Koudyho :)
    Vydělal jsem na něj totiž defakto za 1 den, což vypadalo tak, že jsem ráno poslal z Fio banky na Coinmate peníze, koupil Bitcoin a večer ho prodal. Kdybyste to taky chtěli zkusit, klidně mi napište do pošty, poradím jak začít.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    PAYAXY: Jo za jízdy to teda moc nejde. Celkově to funguje dobře i v šeru. Uvítal bych ale aby tam šlo načasovat uzamknutí telefonu. Teď je tam pouze "bezprostředně" - koukám do blbého nastavení?
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAYAXY: Asi záleží, jak ho máš chycenej (a umístěnej). Já nemám problém, nicméně telefon je vertikálně na výdechu ventilace vedle volantu. S jiným umístěním můžeš mít asi jiné výsledky. Horizontálně podle mě Face ID nebude fungovat.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PAYAXY: Co jsem slysel, tak prej v pohode. Spis bych si “rejpnul”, ze za jizdy v aute stejne nemas co delat s telefonem, co vyzaduje odemceni.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vcera mi vitezoslavne volal nejakej typek z alzy ze moje objednavka na iphoneX konecne dorazila a muzu si ho teda vyzvednout v prodejne v pocernicich..Ja mam svuj uz nicmene mesic..takze pokud byste mel nekdo zajem o - Mobilní telefon iPhone X 256GB - stribrna verze tak mi napiste do posty...Ja vam dam cislo objedanvky a muzete si tam normalne zajet..zaplatit objednavku a odnest si foun. Je za - Cena bez DPH 28 215 Kč
    Cena s DPH 34 140 Kč.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Je venku veřejná verze iOS 11.2, snad uz doladí ty zbývající drobný chyby.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Vy kteří máte desítku, jak se dá používat faceid v autě. Mě to přijde, ze tenhle use case asi není úplně skvělý, nebo to tak není? Myslím tím, ze se musí člověk na telefon opravdu aktivně podívat aby se odemknul. A to ještě předpokládá, že je telefon na držáku tak, že je řidič v záběru těch senzorů, což asi taky nebude vždy pravda. Nějaké praktické zkušenosti?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    To je fajn. Ale co nasledovalo je bomba. Neco jako potvrzeni pomoci QR ale byl tam takovy shluk tecek. Takovy wow efekt. Jen to nakonec kazila nutnost zadat apple id a heslo... po tom co jsem to asi tremi zpusoby potvrdil na obou iP...

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU: Mam latest stable a prohazuje se taky.
    TIGU
    TIGU --- ---
    Mám iOS 11.2 Beta 5 a neskutečně mi vadí, že se prohazují první dvě tlačítka v portrait a landscape ve spodní řadě (123, lang_switch). Jen nevím, jestli je to tak od začátku a já si toho nevšiml, nebo je to bug v Beta verzi. Chová se vám to konzistentně, nebo to máte také rozbité?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Musim rict, ze se na nej zacinam dost tesit. Akorat si pockam do ledna (ne ze by tak dlouho trvalo doruceni, ale bude to sluzebak v nove firme, kam v lednu nastupuju.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KOC256: Co kecas..dyt ti to ukazuje 12 . září
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Objednano cca 16. Oznameno doruceni 30.11. - 6.12.
    Dosel dneska...
    256 verze...
    Zazil jsem i delsi cekacky...

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Musim říct že jsem nadšenej z výdrže baterie tam kde 6S byla okolo poledne na 50 % mám na Xku 74 %.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Mam Xko navic 64GB space grey. 30t
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HAVANA: To je jasny. Nicmene u pravidelnych kontaktu to nastavi jde.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Včera při práci sdílení obrazovky přes Skype. Vzal si 50% CPU na Macbooku Pro – peklo.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To je sice pěkný, ale furt potřebuješ druhou stranu..a když má Skype, tak musíš mít taky Skype
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Mimochodem: misto Skype vyzkousejte Discord. Je to uplne jiny level
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam