• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Je sladke zit v nevedomosti co rozumne jde a co ne. Taky vych chtel nactenim tecek pretahnout 50GB dat.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BOBRIK: Jakoze nasnimanim tecek na display? :D
    BOBRIK
    BOBRIK --- ---
    VACA: Skoda, ze se tim nepretahne komplet telefon.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pouzivate nekdo na iPX Sleep Cycle? Nejak mi nejde kameru chytit tak aby mi to merilo tep...
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: tím se ta zařízení spárují, data se přenesou po wifi (předpokládám, mezi hodinkami a telefonem spíš po BT)
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: jde o technologii souhlasím - proto jsem psal že už to bylo na hodinkách. :-))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jinak dneska objevena nova funkce iPX. Pri vytazeni mobilu a podivani se na neho se vyzvaneni ztisi... coz dava smysl...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Nevim. Spise asi nastaveni wifi a prihlaseni k icloud. Nemyslim si ze to ma az takovy datovy objem...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AILAS: Tak to je jedno ne? Jde o technologii... nebo jaky to ma vliv?
    VACA
    VACA --- ---
    KOC256: A timhle se ti tedy prenesou kontakty, veskere nastaveni a obsah telefonu prostrednictvim kamery?
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: já psal o  Watch
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AILAS:
    No asi to loni nedetekovalo telefon, když jsem přecházel z 6S na 7... Nebo každý slovo "dlouho" vnímáme jinak ;-)
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: ONDRA_99: taky jsem jen vyfotil pak touchid a to bylo vše.
    Jinak tohle mají už dávno  Watch takže nic nového to není. Jen to teď použili i pro telefony.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Fakt. Protoze presne tu nesmyslnost si pamatuji :)

Ale je to az tak divne, ze tam mozna doslo k necemu co se apple logice nezdalo...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Fakt? Ja nemusel, jen jsem prilozil prst na Touch ID telefonu, klikl na prijmout a pak "nascanoval" tohle.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    No jak jsem psal. Zase tak super mi to neprislo, protoze stejne jsem tam musel zadat apple id + heslo, takze mi to nic neusnadnilo.

Pokud si vzpominam tak drive jsem zadal jen wifi, apple id + heslo a vybral zalohu a uz to ficelo. Nyni mi to usnadnilo asi to heslo, zbytek se musel ruzne nasobne navzajem potvrzovat.

Ale nedelam to kazdy den, tak mozna kecam :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Jojo pridaval jsem takhle iPad a je to super pohodlny.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Fotka toho shluku. A jeste se hybe. Wow efekt jak prase :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    Default je vypnuty. Nechapu proc. Kdyz klikam na ty tlacitka tak se ukazatel hlasitosti meni...

Jinak telefon je extra tichy. Jak kdyby byly ty zvuky nejak automaticky ztisene. Resil jsem tusim uz drive...

CROSS
    CROSS --- ---
    SUBTITLES017: Složená na Macu btw :-]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Někteří majitelé iPhonů 8 a iPhonu X hlásí problémy s GPS, oprava je už na cestě
    https://www.letemsvetemapplem.eu/2017/11/13/iphone-8-iphone-x-problem-s-gps/

Uff...

Jsem rád že to je známá chyba a že se na ni chystá oprava. Fakt masakr, když dojdu na GROUD ZERO a pak mi poloha skočí o 100 metrů :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam