• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRA_99: teda s těma QR kodama si mě pobavil... Teda v dobrém slova smyslu. představil jsem si jak by ten kód musel být velký a jakou by musel mít jemnost aby to dalo třeba jen 1GB dat :-D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    VACA: Ano opticky kabel je rychly, ale to je neco uplne jineho, nez zobrazovani tecek na monitoru a snimani kamerou na druhem zarizeni. ;)

U toho snimani mas nekolik problemu. V prvni rade sice dokazes snimat 120 (mozna i 240) snimku za vterinu, ale tolik jich nedokaze fotak zpracovat (aby tam na sel ty tecky a zjistil jejich spravnou pozici). Na "uchovavani dat" v zobrazovane podobe mas dneska jeden z nejlepsich QR code, a zkus si neaky nacist a sam uvidis, ze chvili trva, nez se zpracuje. A jeden QR code tech dat zas tolik v sobe ulozenych nema.

Kdyz uz by to melo resit prenos dat, tak nejlepsi by bylo (jak uz tu padlo), aby pomoci tech tecek se jen zautorizovali mezi sebou a navazali spojeni pres AirDrop. Ze vsech technologii co v sobe iPhone ma je wifi na prenos nejrychlejsi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA: Maji nfc.
    VACA
    VACA --- ---
    No ja se priznam ze co se tyce it nebo videotechniky jsem v nevedomosti.. Tak alespon jsem treba na chvilku byl pricinou vaseho pobaveni, a ja to beru. :)

Vychazel jsem z toho, ze ta kamera ma celkem dobrou rozlisovaci schopnost a hodne fps. Snad az 240, ne? A treba monitor u meho domaciho pc nema viditelnej zadnej flickering, i pri zpomalenym zaberu neproblikava, vubec.
    Uznavam ale, ze trea 100+giga by asi zabralo nejakej cas. (I kdyz otazka je kolik dat by dokazali nacpat do jednoho framu teh ruzne velkejch tecek..)

A na druhou stranu ale, datovej prenos optikou je vubec ten nejrychlejsi, ne?

Jak rikam jsem v nevedomosti, a tak sory za tu odbocku. Chvili sem si rikal ze kdyz nemaj nfc tak nahodili nejakej svuj revolucni applu hodnej husto-kruto-prisnej next-gen bezkontaktni prenos dat ;) :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: To uz je ale "podvadeni" :D Nahodou ten prenost skrz monitor a kameru byla sranda, pomale, chybove a vykonove neefektivni, proste to chces :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Tak teoreticky na pozadi to muze tect pres airdrop... atd atd...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak teoreticky, kdyz by jsi to snimal 30 minut, tak by to slo :D

Dejme tomu ze by to byl ctverec 500x500 (a mas perfektni kvalitu snimani), kamera v iPhone ti da 120 fps, ... :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Je sladke zit v nevedomosti co rozumne jde a co ne. Taky vych chtel nactenim tecek pretahnout 50GB dat.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BOBRIK: Jakoze nasnimanim tecek na display? :D
    BOBRIK
    BOBRIK --- ---
    VACA: Skoda, ze se tim nepretahne komplet telefon.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pouzivate nekdo na iPX Sleep Cycle? Nejak mi nejde kameru chytit tak aby mi to merilo tep...
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: tím se ta zařízení spárují, data se přenesou po wifi (předpokládám, mezi hodinkami a telefonem spíš po BT)
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: jde o technologii souhlasím - proto jsem psal že už to bylo na hodinkách. :-))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jinak dneska objevena nova funkce iPX. Pri vytazeni mobilu a podivani se na neho se vyzvaneni ztisi... coz dava smysl...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Nevim. Spise asi nastaveni wifi a prihlaseni k icloud. Nemyslim si ze to ma az takovy datovy objem...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AILAS: Tak to je jedno ne? Jde o technologii... nebo jaky to ma vliv?
    VACA
    VACA --- ---
    KOC256: A timhle se ti tedy prenesou kontakty, veskere nastaveni a obsah telefonu prostrednictvim kamery?
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: já psal o  Watch
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AILAS:
    No asi to loni nedetekovalo telefon, když jsem přecházel z 6S na 7... Nebo každý slovo "dlouho" vnímáme jinak ;-)
    AILAS
    AILAS --- ---
    KOC256: ONDRA_99: taky jsem jen vyfotil pak touchid a to bylo vše.
    Jinak tohle mají už dávno  Watch takže nic nového to není. Jen to teď použili i pro telefony.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Fakt. Protoze presne tu nesmyslnost si pamatuji :)

Ale je to az tak divne, ze tam mozna doslo k necemu co se apple logice nezdalo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam