• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Tak GPS nefunguje dobre porad a to co jsem myslel ze se mi bude hodit nefunguje taky :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    CROSS: to já taky. Proto píšu “kromě updatů” :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    AILAS: ono to je asi individuální, já mám všechno povypínaný, rád si přečtu, co je novýho v různejch updatech aplikací. A když náhodu žena stáhne nějakou knihu pro děti do některýho z iPadů, o to nutně nestojim. :-]
    AILAS
    AILAS --- ---
    PREPRESS: tady bych vypnul jen aktualizace.
    Muzika a ostatní se ti tam stáhnou jen pokud ten nákup uděláš na jiném zařízení a to beru naopak jako výhodu, když vezmeš do ruky třeba iPad a máš to tam taky (muziku co sis stáhnul do telefonu, knihu/aplikaci).
    Jediné aktualizace stahuju jen na Wi-Fi.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PREPRESS: dřív šlo tohle nastavit i pro Settings jako takový, aby tam pak nesvítila otravná badge, teď koukám, že už to nejde.
    PAYA
    PAYA --- ---
    Da se nejak zkusit upozornovani na aktualizace iOS? Aby my kazdy den nevyskakovala ta hlaska o aktualizaci. Si uz pomalu pripadam zas jak na Windows :/
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KOC256: no ja to vcera nainstaloval a od te doby, nechapu proc, ale deje se dost divna vec...

hledam mail, ktery je na exchange, ale neni uz primo v telefonu... telefon jej najde, ale pokud je v mailu vic prijemcu, tak mi ukaze jen primarniho odesilatele a zbytek nic... “Reply all” tedy nejde... neuveritelne me to vytaci...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Tak o GPS ani zminka. Z ostatnich oprav se mi bude hodit max jedna co vim :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Na to cekam jak na Bozi smilovani...

Snad to opravuje tu GPS!

AILAS
    AILAS --- ---
    ASAFA: kolik do toho chceš investovat? iPhone SE ke dobrá volba pro začátek ale je menší (pro někoho výhoda pro někoho naopak) a neumí 3D Touch který se rozjíždí čím dal víc. Pak podle ceny/možností 6S nebo 7.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Aha, ja to pochopil tak, ze po opetovnem usnuti telefonu ti zmizi.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Diky moc
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CHILDINTIME: Máš pravdu. A 6 stojí taky pod 10, pokud hledá větší displej
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    ASAFA: pokud koukas po novych telefonech tak 5S nekupuj! je to stare. Koukej po iPhone SE, ktery se da sehnat za podobne penize, pritom je to aktualni model a bude jeste dlouho podporovany. Alternativou muze byt iPhone 6 nebo 6S, na ktere ted byvaji akce.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    JYRKA: Tak 5s, to už je asi jedno, díky..Takže stačí prohledat net? Nová by byla fajn, ale měl jsem za to ze 5 (5s) už se nová neprodává?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ASAFA: iPhone 5 ne, je na něm starý OS. Takže od 5s výše. A tu seženeš za hubičku i novou.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Ahoj, shanim jako dárek na zkoušku, nevim zda se to dotyčná naučí či ji bude iOS bavit iphone5 nebo 6. Kdyby někdo měl nebo věděl prosím pošta.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HAVANA: souhlas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam