• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: To je asi jediná cesta.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Proste se s otcem domluv, ze si to prikoupis a nastavis na tech par korun trvaly prikaz z tveho uctu na jeho.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Ano, bud mas rodinny ucet, kde mas rodinne sdileni a jen jednu kreditku. Nebo mas "standardni" ucet kde nemas rodinne sdileni, ale mas svoji kreditku.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Takže bych musel vystoupit z rodiny?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: S prvnim problemem viz NIXX. S druhym to nevyresis, rodina muze pouzivat pouze jednu kreditku.
    NIXX
    NIXX --- ---
    COWBOY: AppStore -> Vpravo nahoře ikonka tvého účtu -> Koupené -> Rodinné nákupy
    Tam si tu aplikaci můžeš stáhnout, aniž bys ji znovu platil.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Narazil jsem teď na zajímavý problém. Před časem jsem otci instaloval aplikaci 2000slovíček. A u toho psali, že umožňuje rodinné sdílení. Takže jsem vytvořil s otcem rodinu. No stejně se mi to nenainstalovalo, asi něco dělám blbě.
    Ale teď jsem si chtěl přikoupit prostor na iCloudu a chce se to platbu z otcovi karty a moji tam neumím vnutit. Kde zase dělám chybu? Díky
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    PREPRESS: Nn ja mu to shanel :)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    PREPRESS: Jsme dva
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PREPRESS: Si to poradne precti "Kupovano ve Smarty se slevou od ID FRANCIMOUR za 1041 Kc." ;)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    PREPRESS: muzu ho zkusit nechat vymenit za jinou barvu ale nic neslibuju
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    PREPRESS: Sedlove hneda
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Koupil jsem zene kozeny apple pouzdro na 7 a ji nejak nevyhovuje a evidentne by radsi silikonovy :( nechcete ho nekdo, nez pujdu zebrat o vymenu? Kupovano ve Smarty se slevou od ID FRANCIMOUR za 1041 Kc.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Já jsem rad, že jsou ještě místa, kam se s telefonem nedá. :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Ja si rikam ze bude super az treba nekde budu mit jen hodinky a sluchatka. Kde to bude stacit :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: No právě.
    Hodinky s druhou simkou nepotrebuju. Telefon mám furt u sebe, akorát ne vždy mám dost volné ruce, abych příjal hovor, přečetl zpravu. Na to minuty hodinky přijdou super.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Hodinky budou pro me mit smysl az tam bude ta podpora simky co predstavili letos.

Ale jinak 7 urcite super stroj. To ne ze ne. Ja si jet black zamiloval...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Ale je to dvojnásobná cena. Si říkám, jestli není lepší varianta ta 7 a k tomu Apple Watch.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Pravda je ze jde poznat ze je o trochu sirsi. Ale display je vetsi nez na + verzich pri zachovani velikosti temer bez + verze. A klavesnice se da zmensit. Nekde nize jsem postoval obrazek.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Když já nevím přesně, co bych na X ocenil, krom velkého displaye. A když budu mít dobrý zrak, tak zase ocenim menší velikost. Zvláště pri psaní jednou rukou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam