• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: No právě.
    Hodinky s druhou simkou nepotrebuju. Telefon mám furt u sebe, akorát ne vždy mám dost volné ruce, abych příjal hovor, přečetl zpravu. Na to minuty hodinky přijdou super.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Hodinky budou pro me mit smysl az tam bude ta podpora simky co predstavili letos.

Ale jinak 7 urcite super stroj. To ne ze ne. Ja si jet black zamiloval...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Ale je to dvojnásobná cena. Si říkám, jestli není lepší varianta ta 7 a k tomu Apple Watch.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Pravda je ze jde poznat ze je o trochu sirsi. Ale display je vetsi nez na + verzich pri zachovani velikosti temer bez + verze. A klavesnice se da zmensit. Nekde nize jsem postoval obrazek.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Když já nevím přesně, co bych na X ocenil, krom velkého displaye. A když budu mít dobrý zrak, tak zase ocenim menší velikost. Zvláště pri psaní jednou rukou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Pokud nejde o usporu, tak bych sel rovnou na 8. Pokud se tedy zamerne vyhybax X...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    JYRKA: Ok, zkusím.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    COWBOY: Mam 6s plus a nedela mi to. Problem bude jinde- zkus vymazat a restore
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    TIGU: Přijde ti iprice jako dobrý zdroj?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    TIGU: Díky. Zkusím se podívat.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    COWBOY: tak to nic no
    TIGU
    TIGU --- ---
    COWBOY: Za mne má cenu kupovat iPhone 7. Dá se sehnat za dobré peníze a stačí na vše. 8 má rychlejší CPU, delší výdrž baterie, bezdrátové nabíjení a lepší foťák (hlavně dynamický rozsah) a 60fps u 4k.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CHILDINTIME: Baterii jsem měnil loni a Battery Life říká, že je na 99% kapacity.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    COWBOY: no, hned u prispevku pod tvym se pise, ze vykonnost se muze zlepsit vymenou baterky. Pokud mas pocit, ze davas baterce zabrat a mas ji uz dlouho, muzes ji zkusit vymenit (a pripadne bude telefon dobre pripraveny pro nekoho dalsiho, kdyz budes nekomu davat)..nebo si zkus udelat ten benchmark a porovnat s nekym jinym s 6 plus. Myslim, ze jeste tak pomale jak popisujes by to byt nemelo.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Začínám přemýšlet o upgrade svého iphone 6plus. Na jaře se chystám na operaci s očima, takže asi už nebudu potřebovat tak veliký display. Má smysl teď kupovat iPhone 7? Na té 6plus mě štve, že když si otevřu kontakty, tak musím 3 vteřiny čekat, než zmizí bílá obrazovka a začne to makat. Stejně tak u week calendar a dalších. Vymazal jsem všechny aplikace, které nepracují pod ios 11 a stejně žádná změna.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Stari baterky muze mit vliv na rychlost telefonu:
    PSA: iPhone slow? Try replacing your battery! : iphone
    https://www.reddit.com/r/iphone/comments/7inu45/psa_iphone_slow_try_replacing_your_battery/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Tak GPS nefunguje dobre porad a to co jsem myslel ze se mi bude hodit nefunguje taky :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    CROSS: to já taky. Proto píšu “kromě updatů” :-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    AILAS: ono to je asi individuální, já mám všechno povypínaný, rád si přečtu, co je novýho v různejch updatech aplikací. A když náhodu žena stáhne nějakou knihu pro děti do některýho z iPadů, o to nutně nestojim. :-]
    AILAS
    AILAS --- ---
    PREPRESS: tady bych vypnul jen aktualizace.
    Muzika a ostatní se ti tam stáhnou jen pokud ten nákup uděláš na jiném zařízení a to beru naopak jako výhodu, když vezmeš do ruky třeba iPad a máš to tam taky (muziku co sis stáhnul do telefonu, knihu/aplikaci).
    Jediné aktualizace stahuju jen na Wi-Fi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam