• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MYJKA: Jojo, to je to super. Jako, to, ze vyjde ven vadny kus se stane (a stat muze), nejdulezitejsi je pak pohodlnost reseni. Zene treba zacal blbnout "bezdratovy modul" v SE (problem s wifi a hovorama). Odnesl jsem to bez jedineho papiru v patek do iOpravny a v pondeli jsem vyzvedaval fungl novy telefon.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA: Tak pro info. Kuryr si prijde pro stary kus a za par dni priveze novy.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Mam Xko od minuleho utery a dnes zeleny pruh pres displej. Nemate zkusenost jak probiha vymena? Pry by meli menit kus za kus. Kupovano primo na webu apple. Zitra tam budu volat, stalo se mi to po zaviracce.
    TIGU
    TIGU --- ---
    CROSS: Nově má, ale většinou se to neděje. Vyšlo to s novinkami společně s iOS 11.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Hele to rodinne sdileni je “checkbox” ktery je defaultne u apky zaskrtlej. Takze ho proste jen neresil. Tohle si spis stesuj u Apple, ze to nedostatecne vysvetluje.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROSS: Ne, psal mi do mailu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    COWBOY: jestli tím máš na mysli recenzi v appstore, nejsem si jistý, že vývojář má možnost reagovat (nemá tvůj kontakt)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NIXX: Tomu jsem psal, když se mě ptal, jak jsem spokojený. Od té doby se neozyva.
    NIXX
    NIXX --- ---
    COWBOY: neměl bys lepší zeptat se přímo vývojáře, jak je to s tím rodinným sdílením myšlený?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Takže můžu zrušit tu rodinu. :-)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Protoze podporuje. To znamena, ze kdyz si ji nekdo koupi pred tebou (i u free se jedna o “koupeni”) tak ty ji uz nemusis kupovat. Nakupy v aplikaci nadruhou stranu sdilena vec neni.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Tak proč tam mají, že podporuje rodinné sdílení. Prostě blbost.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Jestli je plna verze udelanan nakupem v aplikaci (in-app purchase), tak to se v rodine nesdili.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NIXX: Tak to jsem udělal, ale nainstalovala se mi pouze free verze, Ta plná je stále za peníze. Na to jsem nepotřeboval dělat rodinu.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: To je asi jediná cesta.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Proste se s otcem domluv, ze si to prikoupis a nastavis na tech par korun trvaly prikaz z tveho uctu na jeho.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Ano, bud mas rodinny ucet, kde mas rodinne sdileni a jen jednu kreditku. Nebo mas "standardni" ucet kde nemas rodinne sdileni, ale mas svoji kreditku.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Takže bych musel vystoupit z rodiny?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: S prvnim problemem viz NIXX. S druhym to nevyresis, rodina muze pouzivat pouze jednu kreditku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam