• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    WERT: To zni jak vynatek z neake nabidky pobytu :D
    WERT
    WERT --- ---
    FLLIP: Strava - zdarma
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Používáte někdo na iphone nějaký tracker na Ski/Snowboarding? Zkoušel jsem aplikaci Slopes, ale pro více info je potřeba mít u nich zaplacený předplatné, to se mi moc nechce. Jednorázově placená aplikace by mi nevadila.
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    Ahoj, mám svůj první iPhone a narazil jsem na problem, ale nevěřím, že nemá řešení..a jestli fakt nemá tak je to dost smutný) Při telefonování mě neustále otravují zvukový hlášky z messangeru, email apod. Je to fakt hrozně nepříjemý, ale nepřišel jsem na způsob jak to vypnout. Resp. umím vypnout zvukové oznámení všech aplikací, ale nikoliv pouze v průběhu telefonátu, ale na furt...což nechci. Máte na to jějakej trik? Samozřejmě jsem nejdřív pogooglil,ale nic kloudnýho nenašel. Děkuju.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROSS: díky, zkusím.
    CROSS
    CROSS --- ---
    COWBOY: no tak jestli nějakej článek tvrdí, že to jde, jistě i popisuje, jak.

whatsapp apka prostě nemá komponentu nebo aplikaci pro hodinky, takže neni co na ty hodinky instalovat. Normálně si zapneš notifikace, takže když máš telefon zamčenej, zpráva z whatsapp se ti ukáže na hodinkách, jestli se nepletu, můžeš na ni reagovat takovou to rychlou odovědí, co je v systému (jako Ano, Ne, Ozvu se a podobně).
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROSS: To jo, ale na netu vidím články, kde nekdo píše, že by to snad mohlo jít. Tak jsem se zkusil zeptat.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: *s hodinkama
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: to bych ani neřekl, ono to a hodinama až tak nesouvisí. Stačí se podívat na telefonu do appstore na kartu whatsapp, aby COWBOY zjistil, že whatsapp nemá aplikaci pro hodinky. Takže na hodinky neni co instalovat.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ONDRA_99: Nastesti mam jeste starou 6s ku. :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Apple Watch tu ma svoje tema vlastni, mas lepsi se ptat tam. ;)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MYJKA: iOpravna poskytuje nahradni telefon po dobu reseni (za neaky 200-300 a je to iPhone).
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Měl bych dotaz k applewatch. Jde na ně nainstalovat whats app? Díky
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ONDRA_99: Jedina skoda je, ze to nejde z rucky do rucky, ze hned priveze novej a odveze starej. Bude to pry cca 48hod nez se spracuje pozadavek, 48hod nez prijede kuryr. A pak cca 5dni nez dorazi novy kus. Snad se to zmakne alespon do vanoc. :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MYJKA: Jojo, to je to super. Jako, to, ze vyjde ven vadny kus se stane (a stat muze), nejdulezitejsi je pak pohodlnost reseni. Zene treba zacal blbnout "bezdratovy modul" v SE (problem s wifi a hovorama). Odnesl jsem to bez jedineho papiru v patek do iOpravny a v pondeli jsem vyzvedaval fungl novy telefon.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA: Tak pro info. Kuryr si prijde pro stary kus a za par dni priveze novy.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Mam Xko od minuleho utery a dnes zeleny pruh pres displej. Nemate zkusenost jak probiha vymena? Pry by meli menit kus za kus. Kupovano primo na webu apple. Zitra tam budu volat, stalo se mi to po zaviracce.
    TIGU
    TIGU --- ---
    CROSS: Nově má, ale většinou se to neděje. Vyšlo to s novinkami společně s iOS 11.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Hele to rodinne sdileni je “checkbox” ktery je defaultne u apky zaskrtlej. Takze ho proste jen neresil. Tohle si spis stesuj u Apple, ze to nedostatecne vysvetluje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam