• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    AILAS
    AILAS --- ---
    VENIKA: mne to dělal po chvíli na mrazu ale vždy měl tak 10-15%. Při více opravdu ne. Moc normální mi to nepřijde. Nezaznamenal jsem tohle ani u 5S, SE ani 7.
    TIGU
    TIGU --- ---
    iPhone 3G i iPhone 4 se mi nedeterministicky v zimě vypínali po cca 4 letech od výroby. 5S tomu stačily roky 3. Tak šel do iStylu na operaci baterka - lehce přes 2 litry, za 5 dnů doma (včetně víkendu). Zatím dobrý ;) nejdelší bylo vystát frontu - 5 lidí si nechávalo lepit ochrané sklo. 40 minut ...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Jak jsem psala, ze si pro ten pokazeny X prijdou a pozadavek vyridi do 48hod. Tak porad nic. Omlovaji se, pry protoze menim dorucovaci adresu, musi to projit nejakym schvalovanim a sorry vanoce. Tak s novym Xkem pred vanoci nepocitam. :/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    fyi - tak v style v Palladiu pry uz x maji.. z predobjednavek...
    pry si pro nej muzu jit... coz nejdu, ale tim padem tam muj zustane.. kdyby nekdo chtel
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak taky záleží jak ho používáte. mě to snad dělaly všechny a vždycky... Možná používám žravěji... využívám data, GPS (navigace) a mám ho na zimě dlouho venku...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Osobně sem u žádného iPhonu (od 5) nikdy žádný problém vypínání v teplotách kolem nuly, nebo lehce pod nezaznamenal. Ženě to dělal před lety jenom 4s se starou baterii a tu stačilo vyměnit.

Jako fakt, ze ip7 mi minuly týden umřel, ale to bylo o něco méně než -25C tak to je celkem pochopitelný
    FTN
    FTN --- ---
    To rozhodně nemůže být normální. Jedu 4S od novýho na původní baterce a tohle začíná dělat až tuhle zimu! :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    VENIKA: Můžeš, když si přibalíš powerbanku.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    NELDE: Ja chapu, proc to tak je. Ale u pristroje za tolik penez nepovazuju v poradku, ze ho po roce nemuzu v zime pouzivat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ANDR3_I: Prave proto kupuji na podzim abych mel baterku na zimu svezi :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    me se mobil venku okamzite vypina i kdyz je uplne nabitej.... Holt je to 6ka a baterka uz ma neco za sebou. Planuji koupi noveho ale chci vydrzet do jara s cim vylezou ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    VENIKA: Problém je, že těch 50% je nějak změřených a nižší teplota ovlivní ten měřený atribut - následkem toho se mobil vypne, protože se domnívá, že je vybitý, i když není. Stačí po chvíli zapnout a náhle bude zase na 40%. Malá powerbank se nutnost, pokud člověk musí spoléhat na mobil.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Tak mne se to poprve stalo minulej tyden, kdyz jsem vylezla z letiste a mela telefon venku par minut, nez prijel taxik. U techhle situaci me nejaka priprava s powerbankou vetsinou nenapada.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    CROSS: Chmm, tak tim je to dost vyreseno. Priste kupuju v zimnich mesicich, at tam ten rok kdyztak vyjde :)).
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    NELDE: To me principielne se*e. Nulu nepovazuju za zimu, telefon byl nabitej na vic nez 50%, rok starej, vetsinu casu v kapse. Muj muz ma samsung starej vic nez tri roky a nedeje se mu to. (ne, samsung si kvuli tomh nekoupim :).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VENIKA: Dela mi to odjakziva (od iP4). Cim baterka starsi tim ve vysi teplote a s vice % baterky. Pokud vim ze budu s tlf manipulovat venku v nizkych teplotach tak ho mam permanentne pripnuty na snure s powerbankou. Kdyz uz me to sralo hodne tak reklamace —> 4,5 nove mobily, 6S vymena baterky, ale tam jsem mel tu vadnou serii.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VENIKA: jestli je víc než rok starej, tak do Švýcarska nemusíš, protože standardní švýcarská záruka je rok
    NELDE
    NELDE --- ---
    VENIKA: Při nízkých teplotách klesá výkonnost baterek všech mobilů. Zejména pokud už mají něco za sebou. Reklamaci ti asi neuznají nikde.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Tak se mi muj ip7 ted dvakrat v zime vypnul. Jako nebylo vic nez 0, mozna o stupen min, takze to odmitam povazovat za ok.
    Mel jste to nekdo?
    Jak s reklamaci? Tel jsem kupovala ve Svycarsku, musim tam, kdyz je uz vic nez rok starej?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PREPRESS: to je přesně ta za 300,-- :-D no ale určitě se to vyplatí.. díky za info
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam