• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY: Tak nakonec se povedlo iPhone po připojení k iTunes zazálohovat (poslední zálohu jsem měl z dneška 0:52 :-)
    A teď už obnovuji.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Zdar vážení. Stala se mi zvláštní věc. Zapomněl jsem to 6místné odemykací heslo a telefon nechce reagovat na prsty. Je nějaká šance ten telefon odemknout? Díky
    CROSS
    CROSS --- ---
    Apple confirms iPhones with older batteries will take hits in performance - The Verge
    https://www.theverge.com/2017/12/20/16800058/apple-iphone-slow-fix-battery-life-capacity
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DARKINA: Teď v 11.2.1 byla nějaká oprava ostření. Zkus se na to podívat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DARKINA:
    jen aby to nevyznelo spatně. Rychlý google doměnku chyby nepotvrdil. Tím článkem chci jen říct, že něco takového se řešilo před rokem... ;-)
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    KOC256: Dik
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DARKINA:
    muze :)
    Ale tak nejak si rikam, ze by to uz nekdo resil :)

Rok stare...
    Apple iPhone SE Camera Issues: Blurred photos, out of focus, flash not working, camera app unavailable [Troubleshooting Guide]
    https://www.ikream.com/...focus-flash-not-working-camera-app-unavailable-troubleshooting-guide-24695
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Takovy dotaz, prijde mi, ze fotak u SE nejak prestal zaostrovat nablizko, muze to byt novym iosem? Priklad fotila jsem si jizdenku do vlaku jeste pred dvemi mesici jizdenka pres cely displej a zaostreno v pohode a tedka ani omylem...:( vycisteny objektiv mam nebojte
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    FUZZSTORTION: A proto to v naší zemi vypadá, tak jak to vypadá
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Jo takhle, ze by mela tak stary, ze tam nejde iOS 11, uz mne to doslo :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Vsak...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Kompatibilita by mela byt dana jen verzi iOS.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KOC256: 6Sko plus. To bz snad melo byt ok.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MYJKA: Cos mela predtim? Aby byla nova zaloha jeste kompatibilni...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Pokud budu po dobu vymeny pokazeneho ip chtit pouzivat svuj stary funkcni, nejlepsi cesta je ho dat do tovarnich a nahrat zalohu z toho pokazeneho, ze jo? Jina cesta, jak tam dostat aktualni veci asi neni?!?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja tehda u 4s i 5s u hranicni kapacity 30%. baterie nebyly novy,ale vetsinou jen na horach nebo aspon pri -10
    AILAS
    AILAS --- ---
    VENIKA: mne to dělal po chvíli na mrazu ale vždy měl tak 10-15%. Při více opravdu ne. Moc normální mi to nepřijde. Nezaznamenal jsem tohle ani u 5S, SE ani 7.
    TIGU
    TIGU --- ---
    iPhone 3G i iPhone 4 se mi nedeterministicky v zimě vypínali po cca 4 letech od výroby. 5S tomu stačily roky 3. Tak šel do iStylu na operaci baterka - lehce přes 2 litry, za 5 dnů doma (včetně víkendu). Zatím dobrý ;) nejdelší bylo vystát frontu - 5 lidí si nechávalo lepit ochrané sklo. 40 minut ...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Jak jsem psala, ze si pro ten pokazeny X prijdou a pozadavek vyridi do 48hod. Tak porad nic. Omlovaji se, pry protoze menim dorucovaci adresu, musi to projit nejakym schvalovanim a sorry vanoce. Tak s novym Xkem pred vanoci nepocitam. :/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    fyi - tak v style v Palladiu pry uz x maji.. z predobjednavek...
    pry si pro nej muzu jit... coz nejdu, ale tim padem tam muj zustane.. kdyby nekdo chtel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam