• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Po půl roce mi to hlásí 86%? eh?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Primo na iP to od iOS 10 nejde...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    JYRKA: Díky, zkusil jsem a asi good? :)

WERT
    WERT --- ---
    to sou mi zas dneska Novinky :DDDD

Apple zpomaluje starší iPhony. Úmyslně – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/458555-apple-zpomaluje-starsi-iphony-umyslne.html
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    SUBTITLES017: ja mam coconutt battery na macu, pripichnes iphone a mas to tam
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PSYKUK: kde zjistím cykly?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BOD1E: Pro zacatek vyzkousej appku Battery Life

PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    BOD1E: hele, to nevim. ale odhadnes to dle kapacity. kdyz jsi na 50 % kapacity a 800 cyklech, tak uz je asi dobry vymenit :)
    ja si rekl, ze posetrim a nechal jsem si svoji 6s s 79% kapacitou baterky. vymenil jsem pred par dny jen baterku a mam pocit, ze vydrzi dyl :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    PAYAXY: Si říkám, je nějaká šance spolehlivě zjistit ze je baterie zralá na výměnu? A ze mi stará baterkách zpomaluje telefon? Abych třeba nešel měnit baterku a pak zjistil, že to bylo k prdu.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    CROSS: samozřejmě nám to zpommalují pro vylepšení user experience ...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY: Tedy později to stejně zase chtělo to staré heslo. Tak jsem si myslel, že jsem v háji, ale nakonec mu stačilo, že jsem si pamatoval heslo ke starému iPhone, který už je smazaný a běhá na něm jiné ID. Přesto mi to odemknul. Nechápu, ale je to fajn.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Přesně, chtělo to jenom heslo k ID.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: No obnovou se ti telefon nastaví do nuly. Prostě smaže. To Obnovit je možná trochu zavádějící, ale obnoví se to do nastavení z továrny.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Ne, pri obnove potrebujes heslo k iCloud, ale ne ten kod k telefonu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: vubec se v tomto neorientuji, takze mozna debilni dotaz - co se obnovou vyresi? stejne musis zadat to heslo, ne? I kdyz ho budes chtit zmenit, tak budes potrebovat to puvodni, nebo se pletu?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY: Tak nakonec se povedlo iPhone po připojení k iTunes zazálohovat (poslední zálohu jsem měl z dneška 0:52 :-)
    A teď už obnovuji.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Zdar vážení. Stala se mi zvláštní věc. Zapomněl jsem to 6místné odemykací heslo a telefon nechce reagovat na prsty. Je nějaká šance ten telefon odemknout? Díky
    CROSS
    CROSS --- ---
    Apple confirms iPhones with older batteries will take hits in performance - The Verge
    https://www.theverge.com/2017/12/20/16800058/apple-iphone-slow-fix-battery-life-capacity
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DARKINA: Teď v 11.2.1 byla nějaká oprava ostření. Zkus se na to podívat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DARKINA:
    jen aby to nevyznelo spatně. Rychlý google doměnku chyby nepotvrdil. Tím článkem chci jen říct, že něco takového se řešilo před rokem... ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam