• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    BOD1E: nevim. Pro mě je iphone pracovní nástroj. Když se něco posere, tak se to vymění. Chodím s tím po záruce do rozbitý iphone a tam maj super přístup a vyměnit baterku v iphone 5S stojí do 1000kč takže čekám že SE na tom bude zhruba stejně.
    Jinak je asi nějaký rozdíl jesli je cyklus úplný tzn pod 20%. Je fakt, že kdysi jsem měl LiPol baterku v notebooku kde jsem jel cykly 80%-100% a baterka zhebla za rok a kousek, ale to je víc než 10 let a teď nepozoruju rozdíl mezí "hygienou" nabíjení.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KINGRICHARD: Já vždycky myslel, ze baterka má určitý počet nabijecich cyklů a pak je po ní, nehledě na to jak stará je.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    BOD1E: Iphone SE 1 rok baterka 99% a dobíjím pořád, protože mám denně třeba 3hodiny plus puštěný waze
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Je fakt že já nabijim v podstatě pořád
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    SUBTITLES017: 88% cca 2 roky starej IP6, origo baterka. Fakt ale je ze snažím vyhýbat neustálému dobíjení, i když to třeba úplně není třeba. Ten den s jedním nabitím většinou dám.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SUBTITLES017: Mam to uplne stejny. 87% na ip6s
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    SUBTITLES017: ja mam to samy a baterka byla na 79 %
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    mne to ukazuje 87 %.. ip6s 2 roky starý s původní baterkou
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Za mě asi taky ale přijde mi, ze jde dolu rychle ale je fakt ze jsem na telefonu par části dne skoro prilepenej

HAVANA
    HAVANA --- ---
    Po půl roce mi to hlásí 86%? eh?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    Primo na iP to od iOS 10 nejde...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    JYRKA: Díky, zkusil jsem a asi good? :)

WERT
    WERT --- ---
    to sou mi zas dneska Novinky :DDDD

Apple zpomaluje starší iPhony. Úmyslně – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/458555-apple-zpomaluje-starsi-iphony-umyslne.html
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    SUBTITLES017: ja mam coconutt battery na macu, pripichnes iphone a mas to tam
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PSYKUK: kde zjistím cykly?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BOD1E: Pro zacatek vyzkousej appku Battery Life

PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    BOD1E: hele, to nevim. ale odhadnes to dle kapacity. kdyz jsi na 50 % kapacity a 800 cyklech, tak uz je asi dobry vymenit :)
    ja si rekl, ze posetrim a nechal jsem si svoji 6s s 79% kapacitou baterky. vymenil jsem pred par dny jen baterku a mam pocit, ze vydrzi dyl :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    PAYAXY: Si říkám, je nějaká šance spolehlivě zjistit ze je baterie zralá na výměnu? A ze mi stará baterkách zpomaluje telefon? Abych třeba nešel měnit baterku a pak zjistil, že to bylo k prdu.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    CROSS: samozřejmě nám to zpommalují pro vylepšení user experience ...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY: Tedy později to stejně zase chtělo to staré heslo. Tak jsem si myslel, že jsem v háji, ale nakonec mu stačilo, že jsem si pamatoval heslo ke starému iPhone, který už je smazaný a běhá na něm jiné ID. Přesto mi to odemknul. Nechápu, ale je to fajn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam