• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: Nesmysl
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Já ty poklesy vždy vnímal už po roce. Baterka mi běžně vydržela těch 14 hodin a tak jakýkoliv výkyv ve spotřebě jsem poznal. a po těch cca 10ti měsících už byl znatelnější.
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: pokud jsou ty poklesy po dvou letech třeba 40-50%, to bys tam asi musel vrazit baterku z Tesly
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak jsem to už nevydržel a přešel kvůli problémům s GPS zpátky na iP7 a po Novém roce půjde Xko do reklamace.

- Až nyní si uvědomuji jak je 7 příjemně malá s nepříjemně malým displayem ;-)
    - Až nyní mi došlo jak odemykání pomocí FaceTime je fajn bez řešení přikládání prstu - nemusím řešit správný úchop
    - Až nyní mi došlo, jak je fajn přechod mezi aplikacemi "líznutím" po dolní bílé čáře :)

No a teď k té reklamaci. Koupeno na CZ apple store. Jak nejlépe reklamovat aby to bylo co nejrychlejší s minimem sraní?
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: tak logicky baterie ktera je vetsi, a degraduje...tak logicky zvladne vetsi peak, nebo ma vetsi rezervu ke zvladnuti stejnyho peaku, nez baterie co je vyšponovana tak aby to fungovalo jen prvni tejden po zakoupeni :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: absolutní kapacita s tim nesouvisí, problém je v relativní degradaci kapacity, ať už je jakákoli
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: A pritom by stacilo tam dat baterii s vetsi kapacitou tak aby mobil fungoval treba dyl nez den:))))
    CROSS
    CROSS --- ---
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Kdyby nekdo chtel zitra budu mit dva ks iPhone X 256GB space grey. Vic do zprav
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mam zapnuty automaticky upoad fotek na iCloud. To funguje v pohode...
    Kdyz ale vyberu ze chci separatne na iCloud uploadnout pouze vybrane album, tak se na iCloud fotky nahraji v nizsim rozliseni? Delam neco blbe ja? Jde to nekde nastavit v jaky kvalite se to uploaduje?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOOLIGAN:
    tak k vybrat jsem se dostal, ale ze to bude pod sdilenim uz mi nedoslo... DIky... :)
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    KOC256: Fotky > Lidi > Konkretni osoba > Vybrat > pres ikonku sdilene je pak dostupna polozka “Nastavit jako titulni fotografii”
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Da se v albul -> lide nejak zvolit, ktera fotka bude vychozi? Vyskakuje mi u nekoho rozmazana se zavrenyma ocima.

Ne ze by to pro me byla stezejni funkce, ale stve me to :)

Ze danou fotku oznacim, ze tam ta osoba neni me uz napadlo. Ptam se na lepsi reseni :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    tak preci jen nekdo ty novinky cte :)
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    PHAILO: Taky si myslím,že to je jak píšeš.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BOD1E, TAURUS: Zase ti ten telefon alespon par hodin vydrzi a nevypne se samovolne (nebo alespon ne tak brzo).
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BOD1E: A není to náhodou spíš tím, že ho aktuálně dostatečně nevytěžuješ?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ONDRA_99: Někam mi zmizelo 40% výkonu. To ti přijde OK?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BOD1E: Co sidej prosimte?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam