• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TAURUS: Nebo ty windows zahodit. :D
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    NELDE: taky používám a bez problému. Měl bych akorát klasické rady (všechno aktualizovat, hlavně ty Win, restartovat atp.) ale to určitě všechno znáš.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NELDE: Ja
    Na win 10 jsem nemela problem..
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ITunes na Windows sou čistý zlo..bohužel
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak jsem si chtěl iTunes nainstalovat na nový počítač, abych přenesl zálohy ze starého, co se rozpadá. Nejde to.
    Hláška je typický apple: "Instalační program zjistil chyby před tím, než bylo možné nastavit komponentu iTunes" - žádný kód chyby, nic takového. Neřešitelné.
    "Spusťte instalátor znovu nebo klikněte na Dokončit" je také skvělá hláška k ničemu. Bez Dokončit to nejde a nový běh končí stejně.
    Prakticky čisté Windows 10, instalace z DVD. Žádný jiný SW nemá žádný problém.
    Používá iTunes ještě někdo?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    UNDERWORLD: Proc itunes? Iphone je uz nekolik let computer free. Najdi si v iPhone aplikaci AppStore
    VFISA
    VFISA --- ---
    TIGU: Vsak istyle není apple. A o tom to je.
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    Jsem na itunes/ informace o uctu / polozky cekajici na stazeni - kliknu na stahnout a nic. Jak stahnu aplikace ? dekuji moc
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    Zkousim to pres itunes. Teda nevim jestli ja a apple budeme kamaradi. Davam tomu tyden, kdyz tak ten vynalez vratim.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    UNDERWORLD: Tak to udelej pres wifi
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    Jak aktivovat iphone? Dam pres mobilni sit, zobrazi se kolecko a hlaska "aktivovani iphonu muze nekolik minut trvat" a pak chybova hlaska.
    TIGU
    TIGU --- ---
    VFISA: iStyle má ceník následující: http://servis.istyle.cz/cenik/

Baterie 2260Kč. $79 je 1715Kč. Pochopil bych DPH, nebo tak, ale cena baterie je 1900Kč dle faktury. Zbytek je práce.
    VFISA
    VFISA --- ---
    TIGU: v CAN i USA je to finalni cena. Jedine co uctuji navic je shipping, pokud si to nechas poslat. To mi prijde jako nejaka ceska ochcavka.
    TIGU
    TIGU --- ---
    VFISA: Nechával jsem měnit baterku v autorizovaném servise na iPhone 5S před měsícem a takhle to bylo na faktuře.
    VFISA
    VFISA --- ---
    TIGU: Proč 300 za práci? Tech 29 je pravé ta cena vč. práce, alespoň tam kde je oficiální zastoupeni.
    TIGU
    TIGU --- ---
    PSA: Apple is making its $29 battery replacement pricing effective immediately | 9to5Mac
    https://9to5mac.com/2017/12/30/apple-battery-replacement-program-29/
    TIGU
    TIGU --- ---
    iFixit matches or beats Apple’s $29 replacement battery deal for devices too old to qualify | 9to5Mac
    https://9to5mac.com/2017/12/29/replace-iphone-battery-kit/
    TIGU
    TIGU --- ---
    TRIPLT: Pokud se nepletu, tak od konce ledna.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TIGU: A uz to plati? Uz dlouho nad vymenou baterky u 6s uvazuju :))
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    případně dojedeš do Drážďan do Apple Store.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam