• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VACA
    VACA --- ---
    EFESH: Hm, a tim se to tedy asi vysvetluje. Tahle moznost je tedy az od 10,3. N tak to je asi pesek pac jen kvuli tomuhle svuj stary stroj updatovat nechci... :/

---
    Jeste jsem se docetl ze to jde nejak ocurat aktivovanim siri a pak jejim naslednym zakaznim na zamknute plose.. Zkusim to tedy vic prozkoumat jeste..

Ono ne ze by se mi to nestalo nikdy driv uz, ale ted posledni dobou se mi to ze tel volal z kapsy prez lock screen na nahodny cisla v seznamu stalo nejak uz moc casto..
    EFESH
    EFESH --- ---
    VACA: Mimochodem....

With iOS 10.2 or later, you can prevent Voice Control or Siri from responding when you press and hold the Home button on your device. Follow these steps:
    EFESH
    EFESH --- ---
    VACA: Ha!

Nepomůžu ti, ale když jsem hledal jak na ten tvůj problém, tak jsem našel tenhle “Clear Memory” postup.
    Wow. Fakt to je o dost rychlejší na mým často zpomaleným IP7!

Apple iPhone: How to Reset Memory RAM | Time
    http://time.com/4137083/iphone-faster-tips-tricks/
    VACA
    VACA --- ---
    ALI: Ja to mam v cj, ale obecne/zpristupneni jsem to nenasel..
    Mam teda jeste iOS9..

Kdyz se fce vyvola drzenim home, tak se jsmenuje "voice control" i v ceske lokalizaci. Ve vyhledavani v nastaveni to ale nenajde nic.
    Kdyz jsem pak hledal slovo "hlas", tak mi to naslo siri (vypnuto), a potom "hlasove vytaceni" pod "touch id a kodovy zamek", tam jsem dal hlasove vytaceni=vypnuto. Ale stejne se ta fce na zamcene obrazovce necha vyvolat, tak tomu nerozumim.

Nejradsi bych, kdyby ta fce voice control pri podrzeni home sla uplne vypnout, globalne. (Mam nastavenej trojklik na invertovani barev a stupne sedi, a obcas mi to pri trojkliku spadne do voice control)
    Ale kdyby to nebylo dostupne alespon na ty zamceny obrazovce, i to bych to povazoval za uspech :)

Dik
    ALI
    ALI --- ---
    VACA: settings / general / accessibility?
    VACA
    VACA --- ---
    Prosimvas je nejakej zpusob jak vypnout voice control? Nemuzu to nikde najit.
    Ta fce me desne irituje. Uplne nejlepsi kdyz to samo z kapsy prez zamknutou obrazovku zacne trea ve 4rano volat nahodnejm lidem ze seznamu.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PREPRESS: uz mam zájemce přes poštu.. uvidím ještě co dorazí, navíc jsem z Plzně, takze osobní převzetí nebude asi možné (vim, ze je tady většina lidí z Prahy)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PREPRESS:
    SUBTITLES017: tak jsem objednal 2x a ted koukam, že v kazdem balení je 1x 1m, 1x 2m a 1x 3m? jestli jo, tak asi budu mít jedno balení na prodej.. :-D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PREPRESS: díky ta tip, objednám
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    A teda ty doporučované servisy v Praze jsou které? Bylo by super to dát na nástěnku.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    FARFELOO: jehlou bych se bál, kvůli vodivosti. Raději to řeším párátkem.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PREPRESS: tak doma nabiji z kabelu z macbooku i z nabijecky.. tak asi opravdu odesel kabel.. smejd.. pritom jsem ho mel tak pul roku :-/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PREPRESS: to doufám ze nebude.. telefon uz není v záruce :(
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Nevíte někdo jak je to s tou levnější výměnou baterie u 6S? Přítelkyně si rozbila displej a přemýšlím jestli ji při opravě nedat rovnou vyměnit taky, myslím tu baterii Jo a kam to vlastně dát ideálně opravit?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    SUBTITLES017: To se mi stalo s nabijenim v zásuvce...tvářil se ze se nabijí a nic. Pomohlo ho dat jen jinam do zásuvky...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SUBTITLES017: Vezmi jehlu, strč ji do konektoru a poctivě vyšťárej všechen prach. Bývá to tam velmi udusaný, takže se neboj. Tohle většinou pomůže. Ale jinak to může být klidně i špatnej kabel...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SUBTITLES017: Ja mam pocit, ze minimalne neukazovalo blesk. Vibrovani si uz nepamatuji. Delal to snad jen jeden kablik.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MYJKA: zkousel jsem, nic.. a blblo ti to takhle stejne? tzn - telefon zavibruje, tvari se jako ze nabiji, ale nenabiji se?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SUBTITLES017: Zkus ocistit kablik a zkus ho tam zasunout i obracene. Mne to blblo a z nejakeho duvodu jen jedna strana.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRASEEEK: no taky me to napadlo.. koukal jsem a zadny bordel jsem tam nevidel (navic si rikam, že v tom pripade by se telefonu vubec nepripojil, ne?). Cistit jsem ale nezkousel, nemam tady stejne cim..
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SUBTITLES017: cistit konektor si zkousel? koukni, jestli tam nemas bordel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam