• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    VENIKA: Ukonci aplikaci mail rucne a restartuj. Mne to pomohlo.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Nekde jsem cetla, ze ta levnejsi vymena baterek plati od ip6 pro nizsi rady, je to tak?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    CHEWBACCA: Mam to stejne, ale u ip7. aktualizovala jsem v utery vecer, mezitim telefon vubec neresila a vcera vecer koukam, ze mi baterka klesa o procento kazdou minutu. Ukazuje to, ze 60% sezral Mail. Ostatni aplikace jsou max na 7%. Nastavila jsem stahovani mejlu manualne a je to vyrazne lepsi, ale furt se vybiji mnohem rychlejc. A se*e me to.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHEWBACCA:
    a co to zere? vyuziti baterky v nastaveni...
    PELDA
    PELDA --- ---
    TIGU: Reset network settings pomohl. Diky!
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    CHEWBACCA: ne, to není normalní. Můžeš zkusit zkalibrovat baterku (např. https://www.appledystopia.com/how-to/calibrate-iphone-battery/). Mě to kdysi na čas pomohlo. Ale nejlepší bude záruční výměna baterky (třeba dají i celý nový telefon).
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Aha tak jsem vypnul mobil s 1%, zapnu ho a ukazuje 49%. To je taky normal ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Iphone SE po posledni aktualizaci. Vcera cesta metrem z cernaku na krizikovu cca 15 minut. Baterka na zacatku 65% behem cesty mazani fotek a po 15 minutach 20% baterky. Dneska prochazka cca 40 minut na zacatku 50% behem zoho minutovej telefonat. Jinak telefon v kapse. Po 40 munutach 1% baterky. Mobil starej 8 mesicu. Muj prvni iphone. Je to normalni ?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HERKULES: Nemuzes to nastavit, je to tak by default. Proste kazdy ma sve misto kam vidi pouze on, akorat limit velikosti je sdilenej.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OT_:
    bojím se, že když už tam budou kondomy a hodinky, tak že se tam piko už nevleze :(
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Může mi někdo prosím říct, jak je to s tím family účtem. Když si ho koupím, mohu ten prostor každému uživateli přidělit, že nevidí jinam, jen na ten svůj? Jde mi o data na iCloud drive.

Díky
    OT_
    OT_ --- ---
    ta kapsa je přece na piko
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOOSH:
    cibule :)
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOC256: jakože tak? :)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    KOC256: tak uz nejsme v 19. stoleti, ne? A navic, ja si nepripadam moc casto jako kovboj..)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PIFKO:
    ta kapsa neni na kondomy ale na hodinky :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PIFKO: To jsem chtel napsat, jestli pri te mire se ti nevyplatej bezdratovy. :D
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    PIFKO: Ahoj,

mohu ti ho nabidnout za 176,- :)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    ale je fakt divny, ze to zadny z tech cinanu neumi udelat funkcni..)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    KOC256: protoze mam Airpody a ten kablik nosim v kapse u kalhot (v te male na kondomy:) - pro pripad, ze chci nekomu neco pustit nahlas.. a taky jsem to chtel do auta. Tam jsem prave koupil ten levnej z Ali, ale ani jeden nefacha..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam