• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAVANA:
    ale pravdou je, ze na 5s, 6s, 7 mi to pod uchem zustavalo rozsvicene (kdyz prisla notifikace) a u Xka, se mi to samo zhaslo... mozna nahoda, mozna iOS, ... kazdopadne me to prekvapilo, kdyz jsem delal jiz nacvicene gesto a ono to bylo jinak :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FLLIP: Hehehehehe...jak si hezky hledáš důvody proč jít do xka :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    me nefunguje, kdyz mi behem hovoru prisla notifikace. Jinak v defaultu jo...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Nějak mi nefunguje senzor přiblížení ucha k telefonu. Neděje se to někomu s ip7 a posledním iOS taky? Nebo je to na reklamaci? (Koupi X :) )
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CORNELA: To s tim nema nic spolecneho. Fotky jsou na cloudu. Dulezite je, ze uz mas zalohu na nove 7 a z ni se i prubezne delaji nove zalohy na icloud. (Minuly tyden jsem taky mazala a pred mesicem taky.)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CORNELA: V telefonu v nastavenich das resetovat a vymazat.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: Kámoška tvrdí, že to bylo bez padu. Telefon ve futralu nepoškozený.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: Ok, zkusím to vyfotit. Ale až večer.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    COWBOY: Ahoj, pokud nema bouchnuty ramecek dokaze to autorizovany servis vymenit na zaruku. Posli mi do SZ par fotek zkusim poptat
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Asi tisíkrát probíraná otázka. Prasklina na skle iPhone SE v záruce. Kde byste to řešili? Praha.
    TIGU
    TIGU --- ---
    SCHWA: Jojo, podle ceny od nejdražší.
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    Ahoj, mate nekdo Qi bezdrat nabijecku k iPhone ? mam hledat ciste podle ceny? nebo si mam dat na neco specifickeho pozor? dik
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Razeni zprav...

PELDA
    PELDA --- ---
    CHILDINTIME: nasel jsem jinde za lepsi cenu, treba se bude nekomu hodit.

Apple MD820ZM Original Lightning Dobíjecí Adapter (Bulk) : : mobilní telefony Mobilagency.cz
    http://www.mobilagency.cz/katalog.php?id=2560000307481&b=1

Udajne original Apple, kazdopadne funguje v pohode s poslednim iOS.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    ARMADILLO: na 10 se nikdo neozval, tak snizuju na devet :)
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Prodam iPhone 6s 64 GB / Praha / 9000 CZK ]
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    ONDRA_99: souhlas s hledáním placených apek na lepší UX (což souvisí s napsaným dále). Ovšem nesouhlas s UX rozhraní vlastního OS (ok, zde mě iOS vyloženě **** a pro mě osobně Android vyhrává, kdybych měl spočítat pro mě důležité body, + body pro mě má Apple spíš za HW). A s tím souvisí jedno podstatné - zkusme srovnávat stejný typ uživatelů, včetně jejich finančních možností, a tedy i jejich očekávání od zařízení. Nechci srovnávat někoho kdo nemůže (nebo nechce) za (kravinu jako) telefon vyhodit majlant. A opravdu nechci nijak prudit auditko, takže klidně piš dál do pošty.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HELVETE: Co se tyka narocnosti na kvalitu UX, tak je rozhodne tech narocnych na iOS mnohem vic. Mnohem casteji uzivatel hleda jinou (i placenou app) jako nahradu, protoze ta co nasel neni prijemna a hezka. Android uzivatele se (na vyjimky) spokoji hlavne s tim, ze to ma funkce co chteji a ze je to idealne zdarma.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    ONDRA_99: já bych to tolik negeneralizoval. Používám Android i iOS. Nazývat uživatele náročnější mi přijde dost nepřesné - náročnější uživatel může být i ten co chce svobodu (a opruz) při instalaci custom ROM. Zvláštní měřítko ovšem pro sebe vidím při sledování auditek (nejen na NYXu) poslední 2 roky - před 2 rokama byly příspěvky s dotazy na řešení problémů cca 6:1 v množství dotazů na Android. Aktuálně? Stejný poměr. Ovšem vyhrává iOS. Neříkám, že je to nějaký výzkum. Ve finále totoiž ty systémy hodnotím stejně, jen mě každej prudí něčím jiným.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PREPRESS: ?
    Z konverzace plynou trochu jine pohnutky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SHARK:
    zkusím na iPX. minimálně na kukačku :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Ohledne zkusenosti. Naposled jsem reklamoval SE ex, dal jsem v patek a v pondeli jsem sel pro novej (iOpravna).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam