• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    EFESH
    EFESH --- ---
    PREPRESS: kdo ma v adresari "A" "Zip Extractor"? :)
    PELDA
    PELDA --- ---
    Nevite kde sehnat toto, ale aby fungovalo i v nove IOS ?
    potrebuju jen nabijeni

FIXED redukce pro nabíjení a datový přenos z microUSB na Lightning, iOS 9.x a nižší, bílá FIXA-MTOL-WH | CZC.cz
    https://www.czc.cz/...ni-a-datovy-prenos-z-microusb-na-lightning-ios-9-x-a-nizsi-bila/193951/produkt

CROSS
    CROSS --- ---
    BELO: tipy na servisy se tu opakují (Český servis, iOpravna...) Co se týká baterky, je otázka, jak rychle tohle opatření pronikne až do Čech, vzhledem k tomu, že žádný servis tu neprovozuje přímo Apple. Ale ani Apple nebude baterku měnit jen proto, že jim to někdo přinese, ale pouze, pokud diagnostikují pokles jejího výkonu pod nějakou hranici. Takže to podle mě neproběhne automaticky čistě proto, že bude tlf stejně v servisu.
    BELO
    BELO --- ---
    Nazdar, potřeboval bych opravit rozbitý display na iPhone SE (zakoupen na SK - ještě v záruce). Ke komu byste šli v Praze?
    Udělaj mi tam i tu Applem hlášenou výměnu baterky za zvýhodněnou cenu?
    Díky
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    HOLAKAC: pokud na tom telefonu nejsou žádné známky fyzického poškození, tak bych se psychicky připravil na to, že zřejmě dostaneš nový telefon. Zvlášť jestli to máš v té roční apple záruce. Moje zkušenosti jsou jen dobré, pokud to odneseš do autorizovaného apple servisu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    UNDERWORLD:
    co mas porad s tim iTunes?

Stahuj pres AppStore...
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    Prosim poradte jak stahovat z itunes. Kliknu na "ziskat" ale aplikace se nestahne.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ICARUS: IMO na iOS nic takovyho by design ani neni mozny - kazda appka je ve vlastni kleci a o zbytku systemu vi malo a muze jeste min. Kdyz neco takovyho potrebujes tak mozna bych skusil
    A) kdyz jde o jenom o email tak si pripoj account i na Macu
    B) kdyz o notifikace obecne tak mozna by slo pripojit iPhone kabelem a cist a parsovat z nej logy, ale to uz mi prijde jako scifi
    C) apple watch ;)?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Je moznost nejakeho mirroringu vsech notifikaci z iphone na mac? Tedy ze mi prijde treba upozorneni na novy email a to se nasledne zobrazi i na macu. Na androidu jsem k tomu pouzival pushbullet, ale ten mi nejak nefunguje..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HOLAKAC: Jo jakoze ta fotka (screenshot to neni ;)) je stazena z netu. :D
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ONDRA_99: nee, chci reklamovat 5s protoze se objevily ty pruhy. Na telefon jsem nesahl. Spis jestli to nezkousej uhrat na nejaky nestandardni zachazeni apod. Koukal jsem na orientacni cenik oprav a nez dat 4k za displej radsi koupim SE. Ale primarne bych rad vyreklamoval a dostal novej kus nebo opravu v ramci reklamace.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HOLAKAC: Pockej jakoze jsis sam menil display a ted ho chces reklamovat?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Je mozny, ze by mi v servisu tohle neuznali jako reklamaci a mam se psychicky pripravit na hadku/vyplaznuti $$ za opravu ? Screen je z netu ale na 5s to zaclo delat presne totez z niceho nic pri browseni ;/
    TIGU
    TIGU --- ---
    PHAILO: Záloha šifrovaná je a pokud je zapnuta two-step verification, tak Apple nedokáže heslo resetovat bez secutity kódu, který si člověk měl vytisknout a uložit na bezpečné místo. Je pravda, že se to s iOS 11 konvertuje na 2FA, kde heslo resetovat jde z důvěryhodného zařízení. Vzhledem k tomu, že Apple dokáže poslat verifikační kód pomocí SMS, tak by si jej teoreticky mohl vygenerovat i pro sebe a vytvořit si důvěryhodné prostředí a heslo resetovat (za předpokladu, že důvěryhodné zařízení/prosředí drží secret nutný k dešifrování dat, což se nejspíš neděje). Takže je pravděpodobné, že Apple umí data rozšifrovat, když člověk nemá two-step. Hlavně z důvodu, že se při automatizovaném procesu obnovy přístupu k účtu chráněného 2FA vyžaduje pouze ověrění identity, nikoliv další secret. Tolik k faktům - zbytek pak je na úrovni paranoi - jistá úroveň je zdravá. Kde ale končí? To si každý musí určit sám ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    PREPRESS: To tě lituji. Možná bys neměl číst, co některé počítače obsahují.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PREPRESS: Tak nějakou doporuč. Pokud možno, aby umožnila nahrát na iPhone vlastní data.
    A on Macu vím docela dost, jenom mám zatím ještě vlastní rozum.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: Vnimej kontext. Je to reakce na prvni nesmyslnou radu na nepouzivani iCloudu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Tak jestli to myslíš vážně, tak si pořiď nějaký cryptočip a počkej, až odstraní základní chybu v šifrování disků. Do té doby stačí dávat zálohu na nějaký kryptovaný image
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PHAILO: Jde o to proc jsi to vubec psal. Tj. mluvil jsem o zpravu drive...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam