• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: tady nejde o ty, koho to nezajímá. Komentují právě ti, koho to zajímá.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VFISA:
    Tak kazdy uz si to muze prebrat podle sveho. A koho to nezajima tak nemusi komentovat...
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: mám tam překlep, chtěl jsem napsat, že je ta zpráva sračka ;–]
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ta zpráva o poklesu prodeje telefonů je kravina, ale to čtenáře novinek nezajímá.
    https://twitter.com/BenedictEvans/status/959515460843618304
    VFISA
    VFISA --- ---
    KOC256: jednoduse: bud jsi tam mel mit smajlika ty jakoze jsi linkoval Novinky, anebo jsi si to mohl jednoduse odpustit. Novinky technologie jsou proste zumpa, kteri pretiskuji radoby zajimavy zpravy ze zahranici ktere v tu dobu uz tuna jinych zahranicnich webu vyvratila. S krizkem po funuse a jeste s dementnimi zpravami.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    KOC256: ony jdou o IphoneX dost rozporuplný informace. Jiný zdroje říkaj, že se prodává dost dobře
    Apple CEO Tim Cook: iPhone X Has Been the Top Selling iPhone Every Week Since it Shipped - Mac Rumors
    https://www.macrumors.com/2018/02/01/iphone-x-top-selling-iphone/
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Dá se nějak zabránit tomu, aby se fotky z IPhonu(5s) po importu do PC(Win10) samovolně a nesmyslně otáčely?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VFISA: Zkus to rozvest. Smajlika tam nevidim...
    VFISA
    VFISA --- ---
    KOC256: si delas srandu?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Apple razantně omezuje výrobu iPhonu X. Není o něj zájem – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/.../mobil/462349-apple-razantne-omezuje-vyrobu-iphonu-x-neni-o-nej-zajem.html
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Dneska mi přišel konečně OTA update na iOS11... neměl jsem dost místa na disku, aby mě iTunes nechal updgradovat přes kabel, tak jsem se konečně dočkal...
    NELDE
    NELDE --- ---
    BOD1E: To zatím čeká (-;
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ONDRA_99: V případě iOS 11.0 měl počkat pár měsíců :/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ONDRA_99: Ono je holt smutny, ze jsou bezpecnosni updaty jenom prilozeny k feature updatum.. :-(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    E2E4: Presne, uz jenom z bezpecnostnich duvodu chces updatovat pravidelne. Chapu treba, ze pri neakem "major release" clovek pocka par dni pripadne na prvni opravny update te major verze. Ale byt na x mesicu az let starem OS...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ERVIN: Ja teda nevim jak tohle muze v dnesni dobe jeste resit. Chces bejt na posledni verzi, protoze ve starsich ti kdokoliv hackne cokoliv vcetne banky a kreditek co z mobilu pouzivas..

Tohle jsou jen veci opravene mezi 11.2.4 a 11.2.5. Obsahujou cely retezec od browseru k plnemu ovladnuti telefonu..

About the security content of iOS 11.2.5 - Apple Support
    https://support.apple.com/en-us/HT208463

PS jsem na 5S a nejak silene pomaly to neni -jako byl tusim 6.X a vic na iphone 4s, to byla tragedie.
    GGG
    GGG --- ---
    nevedel by nekdo prosim jak zprovoznit soundcloud na iPad I?
    nejede mi to ani pres prohlizec, appka samozrejme nejde nainstalovat
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PEJR: Ja to testoval podľe neake app a vypnuti BT tehda pridalo asi 20 minut vydrze. A to sou ty chipy porad lepsi.
    BOXY
    BOXY --- ---
    PEJR:
    AILAS: Jak se to vezme - ano i ne :-D. Teoreticky ano. Když tel. hledá jakoukoliv síť, něco to žere. Jenže BT i wifi moduly jsou celkem nenáročné na energii, takže při vypnutí by ti to na baterce myslím přidalo něco v řádech jednotek procent. Takže prakticky ne. Na rozdíl od toho, kdy tel. hledá GSM síť a průběžně se snaží přepínat mezi vysílačema. Cesta vlakem mezi Prahou a Brnem dokáže s baterkou udělat divy :-).
    AILAS
    AILAS --- ---
    PEJR: ne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam