• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Emoji jsou super. Některý z nich mají vlastně dost komplexní významy. Je to něco jako nonverbální komunikace. Čím víc budeme trávit času on-line, tím víc budeme potřebovat i tenhle “emocionální” rozměr. Když si to tak vezmete, tak text je hodně pragmatická záležitost. Kdyby měl pračlověk kameru a facetime, tak písmo nikdy ani nevznikne.

A ještě řekněte, že nepoužíváte reactions na Slacku... bez toho by se dneska položil celej korporátní svět.
    VACA
    VACA --- ---
    E2E4: Na tohle bych se rad zeptal: To je vazne tak jednoduche dostat se do starsiho iOS, a vykradat majly, platebni karty, a identitu?

Jen me to napadlo, i v navazmosti na to, jaka bublina probehla okolo nabourani telefonu pro americkou vladu, potazmo fbi, cia, nbo co to bylo...
    Jak ukrutne drahe a "neprolimitelne" to bylo, a jak se na tom apple prsil ze ma ochraneny data/ personalitu uzivatelu.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jako musim uznat, ze na vanocni party jsme s tim animovanym hovnem a pandou uzili dost srandy. Kdy se vam stane, ze vam vas cinsky kolega posle imessage s pandou, ktera si chce zasukat ("Hey Honza, you wanna fuck?") - vtip byl v tom, ze tou dobou byly zrovna pandy v Cine v riji, coz jsem samozrejme netusil. Koukal jsem na nej jak puk zatimco on se s dalsim cinskym kolegou valel smichy po zemi. Apple evidentne vi co vetsina lidi chce, no... :/
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KOC256: Pro mě bylo (a už se to tu probíralo tehdy) uvedení touchbaru na MBP prakticky jenom o tom "hele, máte tady pásek na emoji"... a než jsem se setkal s tou pipkou tak jsem si říkal. Jako fakt? Firma která svýho času chrlila jednu pecku za druhou teď staví svůj marketing na smajlíkách??? WTF?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ERVIN: Taky nejsem priznivcem smajliku. Dokonce kde to jde mam je vypnute (skype), ale verim cemu pises, jinak by v applu do p**ovin nedavali tolik energie.

Staci mi sledovat nektere kolegyne jak za 7 sekund napisou vsemi 10ti zpravu a pak rozkliknou galerii smajliku a 15 sekund vybiraji toho vhodneho, aby se mi pak napsalo neco jako :holidayshake: (uz presne nevim...).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ERVIN: Nemam, na Touchbaru mam nudne jen ikonky menici mu pracovni stav (odchod na obed atp.) :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ONDRA_99: Nevěřim! Hádám, že ani na touchbaru na MBP nemáš galerii svejch oblíbenejch emoji... jako fakt nechápu, proč si ty jabka jinak kupujete...

A teď vážně. Absolvoval jsem rozhovor s jednou dívčinou, pro kterou emoji byl jeden čas takovej dealbreaker, že jako zatvrzelá anti-applistka uvažovala o investici. Jak se jí, podle jejích slov, ulevilo, když to přišlo i na androidy...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TIGU: Mam a nezkusil. :D
    TIGU
    TIGU --- ---
    ONDRA_99: Ty máš iPhone X a nezkusil jsi, jak bys vypadal jako animované hovno? O.o To by byla první věc, co bych zkusil!
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ERVIN: Asi sem divnej, jeste sem ty emoji vubec nepouzil (ani nezkusil) :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TIGU: Co si maj co telefonovat, když maj na výběr z nepřebernýho množství emoji, k sakru?
    TIGU
    TIGU --- ---
    Growing number of iPhone X users unable to accept calls, Apple investigating | 9to5Mac
    https://9to5mac.com/2018/02/04/iphone-x-cant-answer-calls-issue/amp/
    SHARK
    SHARK --- ---
    TIKVIK: to nejde, sasi je uplne jine

Tady je 6ka

A tady 6ska
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    Nebastlil jste někdy někdo dohromady 6S do casu 6tky? Sednou ty díly dohromady, nebo je tam rozdíl?
    YNOR
    YNOR --- ---
    Prodám zcela nový, nikdy rozbalený iphone 8 64gb. Původní folie, oficiální záruka 24 měsiců t-mobile! Možno reklamace v kterékoli t-mobile prodejně. Žádná závaznost na jediný shop.

16999,-
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LENNIEG: Si ho nejdriv zazalohuj do iCloud a pak v Nastaveni -> Obecne -> Obnovit -> Obnovit vsechna nastaveni
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    LENNIEG: A smazat primo v telefonu?
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    LENNIEG: Teoreticky bych ho mohla smazat pres web iCloud, ale preferuji mene brutalni reseni a rada bych si udelala zalohu nez ho dam z ruky. iCloud mi ho pres web ukazuje jako vyplej.
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    HERKULES: dalsi problem je, ze iTunes mi pri pokusu o restore telefonu hazou hlasku "Find My iPhone must be turned off before “name” can be restored."
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    A proč iPhone prostě nesmažeš. Když je odhlášený/vypnutý findmyiphone tak smazat jde a on je jak novej potom. Hm?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam