• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    BOXY: Ahoj,

Priklanim se taky s dph.. my mame orientacni cenu 8.145,- s DPH
    BOXY
    BOXY --- ---
    JYRKA: Aha, já když tam byl, tak koukl do ceníku, kde měli asi jen cenu bez poznámky. K tomu, že je to vlastně + DPH bychom se počítám dostali ve chvíli, kdy bych je tam nechával. Já to už víc nezkoumal. Ta informace o ceně mi bohatě stačila k "děkuji, na shledanou". Jeho účastná poznámka na konec: "vy je asi je nemáte pojištěný, že?" tomu dala krásnou tečku. Takže za mě návrat k Pebble. Ale četl jsem, že někdo v Británii vyhrál soud s rozbitými AW, tak je zatím nechám v šuplíku :-).

A abych nebyl úplně OT - mám otázku k IP: Čeho dosáhnu, když v nastavení u "zvonění a výstrahy" vypnu "měnit tlačítky"? Pak tlačítky ovládám jen hlasitost medií a zvonění ne? To pak jen v rámci nastavení-zvuky a haptika? Ještě pořád, po víc jak roku od přechodu z Androidu, bojuju s tím, že nevím, jak nezávisle upravovat hlasitost bez toho, aby zrovna probíhala ta která operace.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BOXY: Dneska jsem volal do istyle a opakovane mi pan rikal, ze je to bez dph.
    BOXY
    BOXY --- ---
    JYRKA: Ono je to celé trošku do vedlejšího fóra, ale chápu, proč to píšeš sem, asi tu bude víc lidí, kteří dělají u prodejců. Tak navážu - já myslel, že těch 7.600,- za výměnu v rámci Exchange je vč. DPH. Alespoň tuhle cenu mi řekli v iStyle. Protože tvá žena není sama. Mě po 3 měsících hrdého vlastnictví AW3 spadly z nočního stolku (strašných 45 cm výšky) na plovoučku a display je out. Tak bych měl doplňující otázku pro insidery - asi by bylo naivní čekat, že by někdy (v dohledné době) byla možná oprava jen skla/display za rozumnou cenu, že ano?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    JYRKA: Ja je mam za 9.164,- 38mm.
    Jinak se me na to neptej jsem z toho taky na vetvi....
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Ahoj, vážně míněný dotaz na místní prodejce Apple.
    Žena rozbila Watch série 3, bohužel jsem je nepojistil.
    Možnosti řešení podle zemí:
    Česko:
    - výměna: 7600 bez DPH, 9400 s DPH
    - nákup nových 9790 + 3300 pojištění na dva roky.
    Německo:
    - výměna 6500 s DPH
    - nákup nových 369 EUR, takže 9400 Kč, pojištění Apple Care+ 65 EUR (tedy 1655 Kč). K tomu záruka dva roky i pro firmy.
    Je nějaký důvod, proč kupovat tady a já ho nevidím?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jde někde zjistit počet provolanych minut za určité časové období? ios11

diky
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Sorry za spam, ale proc neusetrit :)
    Jen pripominam kdyby nekdo neco potreboval kupovat tak www.smarty.cz. Napiste mi sz co chcete a ja vam poslu ceny...
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    HAVANA: Ja uz 2x zkousel prejit na apple music, ale vzdy jsem se vratil ke spotify. Rad bych presel, hlavne kvuli uplne integraci a podpore, ale neslo to. Nezvykl jsem si na to prostredi, spotify mi prislo sviznejsi a prehlednejsi, vic mi sedi spotify playlisty.
    Pak me vzdy vytacelo, ze i mi apple music zacal hrat vzdy, kdyz jsem ho v aute pripojil do nabijecky. A to i v dobe, kdy jsem mel pres bluetooth probihajici hovor. Nenasel jsem zpusob, jak to zakazat.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    SEMINKO: Pred lety jsem to mel stejne. Po 14 dnech se mi odpojil a neslo pripojit. Pak se to ale zase spravilo. Ziju uz dva roky mimo CR (i EU) a jedu porad na tom CZ clenstvi.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Apple music je i na android btw..
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    HAVANA: Apple Music neumí odesílat do Chromecast Audio, Spotify ano. Mám starou ale kvalitní stereosoupravu, která je nicméně offline - Chromecast audio je ideální řešení jak jí prodloužit životnost a začlenit ji do 21. století). Přece jenom je Chromecast pro Apple nepřátelská technologie. Jinak stejné důvody jako JYRKA - děti s androidy a rodinné předplatné.

Ale jinak mám Apple Music moc rád. Hlavně mi přijde, že velmi rychle přišel na to, jaká hudba se mi líbí a podsouvá mi skvěle připravené playlisty. Spotify se to taky naučil ale trvalo mu to o poznání déle. Nedávno mi z Applu poslali kód na měsíc Apple Music zdarma - s chutí jsem využil a Apple Music si užívám. Nicméně zůstávám u Spotify.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    HAVANA: Já mám taky apple a spotify a nikdy jsem neuvažoval jinak. Taky family účet
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HAVANA: treba ja. jednak se mi nelibi design a ovladani, jednak spotify mluvi s Alexou od Amazonu a jednak mam rodinny ucet a deti pouzivaji Androidy.
    neni zadny duvod mit Apple Music
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SEMINKO: Jen pro zajímavost...proč někdo s iphonem používá spotify a ne apple music?
    SEMINKO
    SEMINKO --- ---
    Zdravim, nevim, jestli to sem uplne patri.. Na iphonu mam ucet na Spotify a odjizdim do konce roku do Britanie. Jak to udelat abych ho i tam mohla pouzivat? Mam ted od operatora premiovou verzi a i tam si ji hodlam prodlouzit, ale minuly ucet, ktery jsem si prave v britanii vytvorila, mi po dvou tydnech v cechach napsal, ze ho uz dele v zahranici nemuzu pouzivat. Dekuji za rady
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    FLLIP: Diky za info, zavolam jim at si pro neho prijdou. I mi obcas divne zavibruje, takove to klepnuti kdyz neco aktualizuju. Jenom to nevim jak prokazat, kdyz to udela treba 1-2x denne.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Po roce a něco s Airpodama taková nemilá věc: jedno ze sluchátek (levý) ne vždycky přesně dosedne na kontakty v pouzdře. Důsledek: nejenom, že se nenabije, ale po zavření pouzdra nabude sluchátko dojmu, že je v uchu, a celou dobu je teda připojený k telefonu a čeká na data. Takže po pár hodinách ho vyndám z pouzdra, strčim do ucha a tadadadada, je vybitý. (Teď, když jsem na to přišel, si ověřuju, že dosedlo, ale k těm kontaktům se nedá nijak dostat, takže předpokládám, že časem se to bude zhoršovat.)

Asi nic, na co by se přišlo při konstrukci a návrhu sluchátek i pouzdra, ale dělá to trošku dojem kurvítka. ;–]
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    MYJKA: Já kuli prachu pod čočkou reklamoval kdysi iP5 a neměli s tím problém, obratem sem dostal novej kus.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Myslite, ze uspeje reklamace Xka, kvuli prachu pod sklem fotaku? I pod prednim mam jedno zrnko i pod jednim zadnim, primo uprostred. Nemel by byt tenhle telefon prachuvzdorny? Mam ho necele 3m a teda, celkem me to stve. Nepohybuji se v prasnem prostredi, jsem na materske doma a telefon nosim v samostatne kapse v bunde nebo v kabelce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam