• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VACA
    VACA --- ---
    MESTREY: velmi děkuji za indicii, snahu pomoci. Tohle by mě vubec nenapadlo...

Naštěstí se mi to podařilo zažehnat, snad.

Sim je pravda že už je starší a má i takový ohoblovaný kontakty už, taky jsem je trochu podezíral. Ale i na tvůj popud jsem zkoušel tedy jinou uplně novou simkartu co tu mám, problém beze změny, on ji ani nezaregistroval že jsem ji tam strčil. Stále "hledání" nebo "žádná sim" jedna nebo druhá hláška. Pak už se to ustálilo na "žádná sim".
    Moje podezření tedy padlo na kontakty sim-tray v telefonu. Tam se ale nemam jak dostat. Nemam ty cajky na to..

Zkusil jsem tedy takový ty iPhone point v novym smíchově v pasáži. Po cestě si projistotu i vyzvedl novou sim.
    uFf, za 299,- proběhlo čištění telefonu na počkání u teh típků. Problém je v tuhle chvíli zařehnán. snad.

Tomu iPhone point teď tedy veřejně dávám palec nahoru. Myslim že 299 za komplet vyčištění na počkání je fér. Jako asi bych to domá zvládnul taky tohleto, ale trvalo by mi to dýl, musel bych si pořídit přípravky a prostředky, a byl bych u toho nervozní.. Pro ně je to rutina, maj to hodový za 20minut, super služba za fér obnos..

Jako jo, moje 5ska za teh ca5let intenzivní služby začíná mít nárok na důchod. Ale držim se zuby nechty, prostě fakt nechci kupovat novej dokud to pude. Nějak mě to celý přešlo a tenhle vývojovej stupěň už je pro mě naprosto OK. Beztak tam jen volám, píšu surfuji, hlídám ebaye apod, a poslouchám hudbu. Jinak nic. Mě ten telefon absolutně stačí a vyhovuje, iP 8 by pro mě nebyl rozdíl krom velikosti... Snad jen teh 64gb už je trochu těsnejch...
    Vůbec nevim až mi umře, asi SE, poslední volba. Já prostě chci archaismy jako malej telefon do kapsy a díra do telefonu na historickej jack :)

Sorry za delší text a emoce, trochu se mi ulevilo teď. Byl sem trochu rozladěnej z tý vidiny že teď budu muset jít a koupit novej sakra.
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    VACA: Odesla sim, maji nejaky limit prihlaseni do site a ten kdyz dosahnou, tak umrou. Projevuje se to takto.
    VACA
    VACA --- ---
    SOS, prosimvás, iPhone píše stále jen "hledání..." sítě. Včera ještě všechno v poho, bez pádu, vlchkosti nebo čehokoli...
    Divný však ale je, že on nepozná když vytanu sim kartu. Nemělo by tam svítit "žádná sim"? Ja ji vytahnu a stále jen "Hledání" Takly po mě vubec nechce pin po vložení karty nebo restartu tel.

prosím pěkně, že ještě neni KO? :) nezachytil jste někdo něco podobného někdy?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    STRONGPAJDA: Požádat jejího origo operátora o ofiko unlock
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KRALIK: SE se taky zdá rychlejší na 11.3 na předchozí verzi docela lagoval
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: No mně šlo spíš o to, jak budou držet, když se budu hodně potit.
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    kamarádka má iPhone z anglie a má ho blokovaný na jednoho operátora. jak nejjednodušeji a nejrychleji telefon odblokovat na všechny sítě? dík
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    COWBOY: Chodim s nima behat i do posilky a parkrat jsem uz zmokl a v pohode.

Jinak test:
    AirPods Drop & Water Test! Secretly Waterproof?
    http://www.youtube.com/watch?v=lJY7jt9YJG0

TIGU
    TIGU --- ---
    HAVANA: Jsou, ale nedají se s tím strčit do krabičky
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HAVANA: Taky mi přišlo, že to musím ztratit. Do té doby, než jsem to reálně vyzkoušel. No boxovat bych s tím asi nešel, ale na běh v pohodě. Otazka snad jen, co se stane, když se hodně potíš.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    COWBOY: Už sem něco našel..Možná to nakonec bude zbytečný, ale aspoň se budu cejtit jistější, že mi sluchátko za 5k nespadne do kanálu :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    HAVANA: Měl jsem je půjčené od chibitche a držely poměrně kvalitně. Drží dobře i díky tomu, že nemají žádný kabel.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jsou na airpods nějaký udelatka, aby drželi v uchu? Nějaký křidélka nebo něco podobnýho?mám strach že by mi vypadli (earpods mi v uchu drzej dost pofiderne a při rychlejším pohybu vypadnou..
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    mam dojem, ze s iOS 11.3 se rychlost iPhonu 6S vratila do normalu (= je to rychly jako za "starejch" casu); baterka hlasi 90 % puvodni kapacity). konecne neco kloudnyho
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    Je mi to popravde jedno. Jen jsem nikde neslysel zda neco jineho predstavili. Tak to byl spise dotaz...

Ja porad blahove cekam na maly iPad, ktery ale uz zrejme neprijde :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: problém je většinou v tom, že mívaj sice různý dílčí info hlavně z výroby v Číně (dost spolehlivej je v tomhle ohledu analytik Ming-Chi Kuo), ale málokdo z toho dokáže vyvodit rozumný a hlavně přesný závěry. Klasický příklady jsou, že někdo leakne, že Apple zrušil dodávku dejme tomu milionu senzorů pro iPhone X (fakt -- teda jenom příklad), z čehož "analytici" vyvoděj, že iPhone X je v prdeli, nikdo ho nekupuje a Apple je před krachem, ačkoli realita je taková, že dodavatel tu dodávku podělal, senzory neprošly kontrolou kvality a Apple je koupí jinde, nebo objedná znova.

Stran tý keynote včera, to je úplně klasickej scénář, kdy určitý zdroje roztočej mocnou spirálu očekávání, aby pak zklamaně vyvodily, že Apple už neni, co bejval, když se ta očekávání nenaplní. Ono je klidně možný, a dost pravděpodobný, že Apple oživí SE, nějakej další HW naslibovali, ale nikdy k tomu nebyla specifická timeline, takže očekávat, že ve škole v Chicagu budou uvádět bezdrátovou nabíječku, je poněkud bláhové.

Na druhou stranu můžeme samo polemizovat, jestli low-end iPad s podporou Pencil je dostatečně levnej, jestli je to ten správnej způsob, jak se udržet v americkým i jiným školství, jestli zrušení iBooks Author resp. sloučení s iWork suite je správnej krok, ale to je úplně jiná debata (relevantní, narozdíl od spekulací o tom, co měli uvést resp. co bychom chtěli, aby uvedli).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR: to jo. Ale tak ze by se sekli az tak moc? Ja myslel ze maji nejake naznaky treba z ciny kde se vyrabi polotovary...
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256: Já už těmto blafům moc nevěřím... vlastně jim nevěřím od doby kdy ukazovaly, že iPhone 6 bude mít laserovou klávesnici což je sice krásné, ale hloupost :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No oni bezne mivali na jare full keynote... ...tak jsem myslel.

A taky jeste predevcirem byly rumory o tom kolik toho nechteji predstavit.
    SENIN
    SENIN --- ---
    FRANCIMOUR: and, byla to keynote pro školy
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256: Nebyla toto jen student keynote? Myslim si, ze ano... proto nikde nebyl ani prenos.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam