• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CROSS: Tohle s tim tlacenim u obyc sluchatek musim taky potvrdit...
    U airpods mi to nedela.. :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: sorry, reagoval jsem sice na tvůj příspěvek, který se týká tvaru, s čímž samo absence kabelu nemá souvislost, ale co se týká toho, jak komu sedí earpods a airpods, tohleto se zmiňuje. Za sebe můžu říct, že earpody jsem nikdy moc neobliboval, spíš jako nouzovku, mj. proto, že mě po delší době (půl hoďky?) tlačej, tenhle problém s airpods nemám.

Jinak k probíhající diskusi, mně teda nikdy nevypadávaj, to se mi stalo asi dvakrát při sundavání messenger tašky (popruhu) přes hlavu v kombinaci s vysokým límcem a šálou, nějak jsem o sluchátko zavadil. V normálním provozu nikdy.

Jinak že má jiný uši než ostatní si myslí IMHO skoro každej ;–]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS: Pak bych diskuzi cekal s trochu jinymi slovy. Ale hlavne ze si rozumite...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: nemalej rozdíl způsobuje fakt, že z těch sluchátek nevisí žádnej kabel, a nepůsobí tam tudíž žádná další síla směrem z ucha ven.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: jo napsal sem to špatně, tahle čísla byla udaná u earpodu, a protože jsou air pod stejné tak by se to nemělo být stejně
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL:
    a není ten tvar stejný jako u earpodů, které má každý u telefonu?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: nejsi, ale tvar airpodu by měl odpovídat asi 96% lidem, ty zbylé 4% mají smůlu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jsem jediný kdo si myslí, že každý má jiné uši a tak to že to jednomu sedí jak přibité neznamená, že to tak bude u všech?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    HAVANA: Chodím s nima běhat. Minuly rok jsem v lese zakopnul o kořen, rozplácl se na zemi, rozbil si koleno, nicméně airpods seděly v uchu jak přibitý
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    VACA: Tak super, ze to dobre dopadlo!
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Omylem jsme si pri synchronizaci smazal dulezity voice memo z iPhone 6 SE. Lze to nejak zachranit? Koukam na nejaky PhoneRescue, ale vubec nevim, jestli to fungue. Nema nekdo zkusenost?

https://www.softwarehow.com/imobie-phonerescue-review/
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    COWBOY: Hele za me uplne v pohode...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HAVANA: Hele prvních několik dnů sem měl taky problém s pocitem ze mi můžou vypadnout. Už je nosím půl roku a nikdy se to nestalo... zvyknes si, ze je to OK.
    VACA
    VACA --- ---
    MESTREY: velmi děkuji za indicii, snahu pomoci. Tohle by mě vubec nenapadlo...

Naštěstí se mi to podařilo zažehnat, snad.

Sim je pravda že už je starší a má i takový ohoblovaný kontakty už, taky jsem je trochu podezíral. Ale i na tvůj popud jsem zkoušel tedy jinou uplně novou simkartu co tu mám, problém beze změny, on ji ani nezaregistroval že jsem ji tam strčil. Stále "hledání" nebo "žádná sim" jedna nebo druhá hláška. Pak už se to ustálilo na "žádná sim".
    Moje podezření tedy padlo na kontakty sim-tray v telefonu. Tam se ale nemam jak dostat. Nemam ty cajky na to..

Zkusil jsem tedy takový ty iPhone point v novym smíchově v pasáži. Po cestě si projistotu i vyzvedl novou sim.
    uFf, za 299,- proběhlo čištění telefonu na počkání u teh típků. Problém je v tuhle chvíli zařehnán. snad.

Tomu iPhone point teď tedy veřejně dávám palec nahoru. Myslim že 299 za komplet vyčištění na počkání je fér. Jako asi bych to domá zvládnul taky tohleto, ale trvalo by mi to dýl, musel bych si pořídit přípravky a prostředky, a byl bych u toho nervozní.. Pro ně je to rutina, maj to hodový za 20minut, super služba za fér obnos..

Jako jo, moje 5ska za teh ca5let intenzivní služby začíná mít nárok na důchod. Ale držim se zuby nechty, prostě fakt nechci kupovat novej dokud to pude. Nějak mě to celý přešlo a tenhle vývojovej stupěň už je pro mě naprosto OK. Beztak tam jen volám, píšu surfuji, hlídám ebaye apod, a poslouchám hudbu. Jinak nic. Mě ten telefon absolutně stačí a vyhovuje, iP 8 by pro mě nebyl rozdíl krom velikosti... Snad jen teh 64gb už je trochu těsnejch...
    Vůbec nevim až mi umře, asi SE, poslední volba. Já prostě chci archaismy jako malej telefon do kapsy a díra do telefonu na historickej jack :)

Sorry za delší text a emoce, trochu se mi ulevilo teď. Byl sem trochu rozladěnej z tý vidiny že teď budu muset jít a koupit novej sakra.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    AVALON_CZ: Myslis v anglii? ale holcina je tady v CZ. Nebo zajit na ceskou pobocku? Dik
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    VACA: Odesla sim, maji nejaky limit prihlaseni do site a ten kdyz dosahnou, tak umrou. Projevuje se to takto.
    VACA
    VACA --- ---
    SOS, prosimvás, iPhone píše stále jen "hledání..." sítě. Včera ještě všechno v poho, bez pádu, vlchkosti nebo čehokoli...
    Divný však ale je, že on nepozná když vytanu sim kartu. Nemělo by tam svítit "žádná sim"? Ja ji vytahnu a stále jen "Hledání" Takly po mě vubec nechce pin po vložení karty nebo restartu tel.

prosím pěkně, že ještě neni KO? :) nezachytil jste někdo něco podobného někdy?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    STRONGPAJDA: Požádat jejího origo operátora o ofiko unlock
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KRALIK: SE se taky zdá rychlejší na 11.3 na předchozí verzi docela lagoval
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam