MESTREY: velmi děkuji za indicii, snahu pomoci. Tohle by mě vubec nenapadlo...
Naštěstí se mi to podařilo zažehnat, snad.
Sim je pravda že už je starší a má i takový ohoblovaný kontakty už, taky jsem je trochu podezíral. Ale i na tvůj popud jsem zkoušel tedy jinou uplně novou simkartu co tu mám, problém beze změny, on ji ani nezaregistroval že jsem ji tam strčil. Stále "hledání" nebo "žádná sim" jedna nebo druhá hláška. Pak už se to ustálilo na "žádná sim".
Moje podezření tedy padlo na kontakty sim-tray v telefonu. Tam se ale nemam jak dostat. Nemam ty cajky na to..
Zkusil jsem tedy takový ty iPhone point v novym smíchově v pasáži. Po cestě si projistotu i vyzvedl novou sim.
uFf, za 299,- proběhlo čištění telefonu na počkání u teh típků. Problém je v tuhle chvíli zařehnán. snad.
Tomu iPhone point teď tedy veřejně dávám palec nahoru. Myslim že 299 za komplet vyčištění na počkání je fér. Jako asi bych to domá zvládnul taky tohleto, ale trvalo by mi to dýl, musel bych si pořídit přípravky a prostředky, a byl bych u toho nervozní.. Pro ně je to rutina, maj to hodový za 20minut, super služba za fér obnos..
Jako jo, moje 5ska za teh ca5let intenzivní služby začíná mít nárok na důchod. Ale držim se zuby nechty, prostě fakt nechci kupovat novej dokud to pude. Nějak mě to celý přešlo a tenhle vývojovej stupěň už je pro mě naprosto OK. Beztak tam jen volám, píšu surfuji, hlídám ebaye apod, a poslouchám hudbu. Jinak nic. Mě ten telefon absolutně stačí a vyhovuje, iP 8 by pro mě nebyl rozdíl krom velikosti... Snad jen teh 64gb už je trochu těsnejch...
Vůbec nevim až mi umře, asi SE, poslední volba. Já prostě chci archaismy jako malej telefon do kapsy a díra do telefonu na historickej jack :)
Sorry za delší text a emoce, trochu se mi ulevilo teď. Byl sem trochu rozladěnej z tý vidiny že teď budu muset jít a koupit novej sakra.