• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    PSYKUK: Tak víš jak :)
    Jak napravit nefungující Bluetooth propojení s příslušenstvím u iPhone 7 a 7 Plus? - AppleNovinky.cz
    https://applenovinky.cz/...apravit-nefungujici-bluetooth-propojeni-prislusenstvim-u-iphone-7-7-plus/
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    JAVESEU: resetovat nastaveni siti jsem zkousel a prisel jsem prave jen o vsechny hesla k wifi, ale nepomohlo to ;)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    PSYKUK: Přenášel jsi nastavení iP ze starýho na nový? Zkusit dát ignorovat BT zařízení a znovu ho vyhledat? Tohle je na applu: https://support.apple.com/cs-cz/HT201205 Ještě mě napadlo vymazat nastavení sítě (ale nejsem si jistý jestli to má vliv + ztratíš všechny WiFiny atd.)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    HAVANA: nemam. BT nastaveni jsem samozrejme resetoval, pak zkousel sparovat s jinym zarizenim a slo to...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PSYKUK: A nemáš ty sluchátka připojený k tomu starymu telefonu?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj,
    nemel jste taky nekdo problem se sparovanim s BT sluchatky s prechodem na novej telefon?
    Koupil jsem si osmicku a se sluchatkama Sennheiser PXC360BT se proste nesparuje. Pritom to jde s jakymkoliv jinym zarizenim. A zas telefon se sparuje s BT bednickou a tak. Netusite, jestli se s tim da neco delat? Aktualizovat firmware na sluchatkach dle vyrobce nelze...
    Diky
    WERT
    WERT --- ---
    PAYA: Posilaji
    PAYA
    PAYA --- ---
    Netusite nekdo, v iStylu my baterii vymeni na pockani nebo to nekam posilaj???
    PAYA
    PAYA --- ---
    BEEBLEBROX: Diky za info. Jak dlouho ta vymena trva? Udelaj na pockani?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Neresil nekdo problem s apple tv, kdy iphone nestreamuje obraz a hraje jen zvuk? Nikdy mi to nedelalo, ted stejny problem u iphonu 6 i ipadu. Klasicke ciste zrcadleni funguje, ale nefunguje stream videi z webu. Googluju, zkousim, nedari se.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    HAVANA: Skoro nic - stejně jako u EarPods
    KULHY
    KULHY --- ---
    FLLIP: To nestačí, prostě když máš větší ucho tak ti vrškem (většinou uniká zvuk ven a hluk vniká dovnitř). Můžeš tunit volume jak chceš, ale v mteru si s EarPody audibook moc nevychutnáš.

Nedají se nějaký voslizlý AirPody někde vyzkoušet? :)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HAVANA: volume up :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A s těma navlekama se do nabíjecí krabičky vejdou?

A ještě jeden dotaz ohledně airpods

Jak je to se zvukem v metru / tramvaji? Třeba ear pods není slyšet skoro nic jak nejsou odizolovany jako inear sluchátka
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    HAVANA: Dělají se silikonový obaly. Jsou ultratenký a mají ještě chrání sluchátka. Každopádně používám airpody od Vánoc: Lyže, běh, longboard, kolo a vypadli mi vždycky jenom když jsem si sundaval mikinu přes hlavu. Ale to je jinej příběh ;)
    VACA
    VACA --- ---
    WZINOKINO: no já s tim minulej tejden právě byl na čištění u iphone point kde ho rozebrali a vyčistili komplet. Problém se instantně zlepšil, vlastně zmizel, takže sem přešaltování na novou sim odložil z lenosti. Dnes mě to donutilo.. Ale líp než oni bych to asi nevyčistil.
    Jako oni se nechaj sehnat i celkem agresivní čistící prostředky na kontakty, ale jejich účinek je často krátkodobej protože rozleptaj tu vrstvu čimž odstraní oxidaci a špínu a je to v ten moment efektivní, ale zpravidla ten narušenej povrch pak oxiduje ještě rychleji... A já jsem si před lety právě u zmíněné 6310i vyzkoušel mnoho způsobů o záchranu kontaktů, precizně vyčištěný, postupem času všemi možnými i nemožnými prostředky, při měření naprosto exelentní vodivost. Znovu napružení kontaktů, různý podkládání sim/ baterky, fixace proti pohybu všeho. Všechno co tě napadne, stavění se na hlavu. Ale stejně už to nikdy nefungovalo spolehlivě a na telefon se člověk blbě podival a "vložit sim", to prostě jeden nepochopí.

Tady spíš bych jako poslední zoufalej pokus pokud se to ještě zhorší/stane nepoužitelný, bych zkusil přeletovat/nechat někoho přeletovat celou sim tray, nebo tu součástku vedle simtray co s tim souvisí a prej na tohle muže taky mít vliv. A to jen proto, že je mi fakt žinantní vyhazovat jinak plně funkční telefon na kterym sem 2x měnil display a jednou baterku (je teď v kondici) a kterej mi vyhovuje do koše... Už bych se spíš smířil s tim když by prostě chcípnul uplně. No možná se staně že když mě to někdy vypije moc krve, tak s tim jebnu a argument pro SE bude :)
    WZINOKINO
    WZINOKINO --- ---
    VACA: v tvé situaci, pokud by šlo, bych se nebál jít do rizika a použil nějaký elektro-kontaktní sprej...nebo aspoň nějaký stlačený vzduch na čistění elektroniky. V případě, že by to nevyšlo tak bych šel na novější model.. ale jak říkám - takhle bych to udělal já a bral bych ohled že to může taky skončit tak, že už telefon nenaběhne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam