WZINOKINO: jako co teď napíšu je hodně individuální subjektivní, ale iPhone4/4S já osobně stále považuju za absolutně nejhezčí design z celé škály iphonů včetně X.
A znám pár lidí co ho používaj dodnes. (u někoho kdo jezdí range roverem sport nepředpokládám že by to byla otázka peněz:)
No každopádně, mě se ten problém "hledání..." operátora zase začal kradmo projevovat. Vždycky to začně když např surfuju, najednou se děsně zpomalí internet. Po chvíli od zpomalení zmizne 4G ikonka a svítí signál třea jen na jedné tečce. Dám airplane mode a vypnu abych ho jako nakop, a už zutane viset jen hledání...
Dnes už to začalo bejt zase dost špatný, stačilo se telefonu dotknout, a "žádná služba"... Tak sem se konečně dokopal k tomu přenést číslo na tu novou sim. A zatim dobrý, dokonce i rychle reaguje na vyndání nebo vložení sim karty... S tou starou kolikrát vubec nezaregistroval že jsem sim vytáhl/vložil..
Každopádně teď ještě pozoruju, že něco se tam děje prostě. když ho např "hruběji" položim na stůl (neřikám že s ho tam hodim, ale prostě ho odložim jako telefonní sluchátko.) Tak spadne signál o jednu, dvě, nebo taky čtyři tečky, někdy do "žádná služba". Teď s fungl novou sim se ale zase velice rychle chytne spátky. S tema kontaktama tam bude nějaká souvislost imho.
To má člověk z toho když provozuje starý werky :D Asi se pomalu začnu smiřovat s tim nákupem SEčka, n :/
Ale tak 4~5 let na mobilní telefon, iPhone, snad neni tak špatný skóre. Dýl mi vydržela snad jen nokia 6310i, která teda schodou okolností taky umřela na kontakech.. Když se toho člověk dotknul, buď ztratila sim, nebo kontakty s baterkou a vypla se... Přitom by jeden řekl že stačí ty kontakty pořádně očistit, znovu napružit a o co jako jde? ale z nějakýho důvodu to prostě nestačí...