• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PSYKUK: hmmm.. mladá ode me chce moji 6s.. takže bych ti mohl prodat její SE a ja bych si mohl vzít to X od JHC..:-D
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj, pokud byste se nekdo zbavoval SE, dejte mi prosim vedet ;) diky
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JHC: kdybych nedavno nekoupil 7 tak bych to vzal.. :/
    ALI
    ALI --- ---
    GEGI: velkej nadpis mi vadi akorat v nadpisu zprav, jinak jsem to nejak nezaznamenal. upravitelnej control panel je za me killer feature, zpatky bych uz nesel. ale muj nazor.
    GEGI
    GEGI --- ---
    PAYA: no prave.. zas nechci aby mi neco podstatnyho uteklo proto, ze se mi to vizualne nelibi a nektery reakce jsou spatny :-) asi jsem vlastne taky dobre zmasirovana. Myslim ze budu i nadale stastna s 10 :-)
    PAYA
    PAYA --- ---
    GEGI: "jsou telefony, na kterých je 11 pomalejší, a ani 11.3 to nezmění. Navíc se mi ten design s většími nadpisy moc nelíbí"

Sama sis odpovedela si myslim :)
    GEGI
    GEGI --- ---
    ALI: Díky, já pořád nevím, četla jsem různý články, videa a tak a spíš to pořád vychází, že jsou telefony, na kterých je 11 pomalejší, a ani 11.3 to nezmění. Navíc se mi ten design s většími nadpisy moc nelíbí :) ale zas za pokus by to asi stálo, každopádně děkuju za názor.
    ALI
    ALI --- ---
    GEGI: ja jsem aktualizoval ted pred tejdnem z posledni desitky na 11.3 a frci to uplne fajn, takze za me doporucuju
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Tak komu by se stalo ze opravdu hůře uslyší hovory, metoda co jsem posílal funguje:)
    FTN
    FTN --- ---
    Jo ta poslední kolonka je počet cyklů.
    MUXX: Z takový malý appky na mac, jmenuje se coconutBattery.
    MUXX
    MUXX --- ---
    FTN: Z ceho je ten vypis?
    FTN
    FTN --- ---
    Vintage okénko:

Poslední měsíce jsem fungoval s telefonem co měl 409 mAh. Po výměně baterie vydrží snad tři dny, večer mám obvykle 70 - 80% plno. :)

ASAFA
    ASAFA --- ---
    Jeste tedy zkusím toto, můj telefon je ve velkém zaprahu v těžkých podmínkách.
    Třeba pomůže
    Neslyšíte volajícího? Pomůže tyčinka na čištění úší a líh
    https://jablickar.cz/neslysite-volajiciho-pomuze-tycinka-na-cisteni-usi-a-lih/
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Ja se moc omlouvám, vim ze to tu bylo 1000x, ale kde je nějaký ten servis na který je spoleh? Po dobu opravy dávají nový telefon?
    Resp. Ani ne tak servis jako spis kde mohu reklamovat.
    GEGI
    GEGI --- ---
    KOC256: diky, to sice nemelo valneho vysledku, ale primelo me to nespolehat na nyxi vsevedoucnost a podivat se i na jiny weby. A obejdu se bez uprgadu :-)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Prave ze mám, slyšel jsem v pohodě ale najednou je to strašně potichu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    pokud neslysis nikoho a hlasitost (pri hovoru, ne tu kdyz hovor neprobiha) mas naplno, tak reklamace
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Prosím o radu. iPhone 7, při hovorech druhou stranu skoro neslysim, hlasitost mám má plno, pokud mám hlasitý odposlech je to lepší, netušíte někdo?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI: A co hledat “rychlost” nebo “zpomaleni” :)
    GEGI
    GEGI --- ---
    GEGI: omlouvam se za preklepy.. na konci ma byt "na hledani"
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, necetla jsem to tu nejakou dobu a zajimala by me reakce 5s na posledni aktualizaci systemu - zatim jsem z 10 nesla dal (na zacatku byla spousta zprav i zpomaleni atd) ale ted uz bych tomu dala sanci, jestli to funguje dobre. Rada bych si to vyfiltrovala, ale 5s je moc kratky retezec na jledani :) diky predem za nazory.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam