• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON: Najdi si autorizak. Zavolej, objednej se a pak tam prijd.
    LFE
    LFE --- ---
    NAGASAWA: Jdu na delsi pout mimo Evropu a s internetem to bude chvilema asi nic moc. Navic na spotify nejsou nektere ceske veci, co posloucham (aspon co jsem naposled hledala, ale treba uz to doplnili dlouho jsem tam nebyla). Ale ano, beru na vedomi, ze v budoucnu uz bude stahovani hudby do mobilu praveka metoda.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LFE: podobny errory jsem definitivne eliminoval pouzivanim Spotify a mam konecne klid.
    LFE
    LFE --- ---
    CROSS: Diky moc za radu, vyzkousim.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LFE: je to spíš tak, že ten vnitřek iTunes i teď už i přehrávačů v iOS je tak starej a komplexní, že je čim dál těžší v tom vychytávat chyby.

Nicméně si myslim, že ta položka na kompilace (právě hlavně na soundtracky a pod.) tvůj problém vyřeší.
    LFE
    LFE --- ---
    CROSS: Zkousela jsem o tom hledat neco na netu uz pred casem, neumim teda nejak svetoborne anglicky, ale lidi to tam resili a psali neco ve smyslu, ze to je od Apple velky krok zpatky - tak jsem se lekla, jestli to je od zamer :-/ Snad ne, jinak budu scrollovat k vecem na konci abecedy hodinu.
    iTunes mi k srdci nikdy moc neprirostly popravde, spis je toleruju.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LFE: telefon ví prd. Musim poznamenat, že na to, že muzika proměnila celej business Apple a svýho času iPod a iTunes katalog byly jejich core business, tak to dodneška funguje poněkud podivně. Sám poslouchám muziku poměrně málo (jedu spíš mluvený slovo), ani nepoužívám Music, Match a tyhlety služby, ale i tak... zrovna nedávno jsem si povšimnul bizarního jevu u mýho oblíbenýho alba od Apollo440. Je to grabnutý z CD před mnoha a mnoha lety, všechno správně otagovaný v iTunes, deset let se to chová normálně. No teď v posledním výkřiku technologie mi to ukazuje nějaký haluze místo artworku...

Takže o tom, co systém ví a co neví, mám určitý pochybnosti.
    LFE
    LFE --- ---
    PAYAXY: Taham to ze stejneho zdroje co do iPhone 4s a tam to nebyl problem...tak jedine ze by novejsi telefon dokazal rozeznat vic "detailu" co te tyce skladby, treba rok vydani atd. Ale i tak se mi to v ramci jednoho alba nejak nezda. Telefon vsem skladbam priradi stejnou ikonu (toho alba), takze ten hajzl dobre, vi, ze k sobe patrej :-)

CROSS: Kouknu na to doma, diky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LFE: ujisti se, že je v iTunes zaškrtnutý Part of Compilation (nebo tak nějak)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    LFE: vetsinou to byva problem s otagovanim MP3, treba neni stejny umelec, rok, zanr atd.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Kde na počkání vymění baterku v 6? Začala se hrozně vybíjet :( ideálně HK
    LFE
    LFE --- ---
    Prosim netusite nekdo - mam nove iPhone 6s, nedari se mi (pres nejnovejsi verzi iTunes, kterou jsem si stahla) nahrat hudbu do telefonu v ramci jednoho hudebniho CD/desky. Nahraji se mi tam vsechny pisnicky, ale pri rozkliknuti "alba" v menu se zobrazi 20 ikonek "Amelie z Montmartru", misto jedne ikonky alba do ktereho by se dalo vejit a vybrat si pripadne konkretni pisnicku. Vysvetluju to srozumitelne? Proste jakoby mobil nechapal, ze ty pisnicky patri do jedne skupiny. Registruje pouze jednotlive skladby.
    Je to spis otazka prehlednosti (pisnicky se jinak fyzicky nahraji), ale prijde mi to dost na hlavu. Na iPhone 4s mi to fungovalo normalne. Diky, pokud neco vite a nasdilite.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Jaky servis na iphone byste v Praze doporucili? Po padu mi odeslo komplet GPS a baterka uz taky stoji za prd.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CHEWBACCA: to je zas clanek, heh.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Hmm z telefonu mi zmizelo jedno album aniž bych ho mazal. V itunes storu ho nemám vidět ani v zakoupených, ale když si ho najdu ručně, tak u něj mám vidět, že jsem si ho koupil, ale nejde stánout...ňáký tipy? Díky
    SHARK
    SHARK --- ---
    CHEWBACCA: housing na SE se vzhledem ip8 se uz davno prodava a muzes si 5s/SE prekrytovat doma sam.

https://www.aliexpress.com/...c97c-26ad-48e2-9844-8a050709c47a&transAbTest=ae803_2&priceBeautifyAB=0
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    iPhone SE 2 má být už v květnu. Takto by měl vypadat - iDNES.cz
    https://mobil.idnes.cz/...lenena-zada-bez-jackkonektoru-fvn-/iphone.aspx?c=A180421_163420_iphone_ada
    MEDDOG
    MEDDOG --- ---
    EFESH: Tak jsem asi lama a nemůžu to najít.
    FREELA
    FREELA --- ---
    Super feature... odeslo mi HOME tlacitko (pul roku po "domaci" vymene displeje) a tak jsem si udelal virtualni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam