• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VACA
    VACA --- ---
    NELDE: Prave ze kdyz sem je dal vyhledat ve store, tak to po me chtelo prachny, i kdyz sem byl na tom aktualnim id. To me prave znepokojovalo.
    Ted uz se to nejak vzpamatovalo. Diky :)
    VACA
    VACA --- ---
    Tak uz to maka.
    Zkusil jsem tam prihlasit jiny id, natahl se jeho seznam. Pak jsem zalogoval spatky svoje id a natahl se muj aktualni seznam zakoupenejch.. Asi to bylo naky zastydly, jak to leta lezelo.

uFf celkem sem si oddech, kupovat kazdou app 2x, to by bylo....

iOS tam prehistorickej je, 7xx, 3 nebo 4 roky jsem ho vubec nepouzival, jen vzdy jednou za trea pul roku nabil do plna. Baterka je prekvapive stale v dobre kondici... (Ťuk ťuk:)
    Je to mini1 3g, novejsi os nez 9 bych tam nechtel, ale zda se ze dal me to stejne nepusti. Ted mi nabizi 8, ale maximum u mini1 je pry 9. Tak predpokladan ze me ho nabidne posleze...

Kazdopadne diky za vase reakce
    NELDE
    NELDE --- ---
    VACA: A když je dáš hledat ve Storu? Najdeš je v jakém stavu?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    VACA: Klidme to muze byt tim, ze tam mas “prehistoricke” iOS.
    VACA
    VACA --- ---
    COWBOY: no ja vim ze nekery jsou iPad only, protoze by napr nesly spravne zobrazit na malem iphone. Ale naopak by to fungovat imho melo.
    99,5% app co sem si kdysi nakoupil prez ipad mam normalne v iphone v zalozce "zakoupene" ke stazeni, a fungujou bez problemu.
    Ipad sem ted asi 3roky nepouzival, a to co jsem v tomhle obdobi zakoupil na iphone v ipadu v "zakoupene" nemam vubec. A to i kdyz si nahore v tom storu dam at mi zobrazuje zakoupene app pro iphone..

COWBOY
    COWBOY --- ---
    VACA: No jestli to jsou aplikace pro iPhone, tak co by dělaly na iPad? Ne vsechny jsou pro oboje.
    Updatovat jde snad pouze na poslední aktuální iOS.
    VACA
    VACA --- ---
    Ja bych mel taky dve otazky.
    Jedna je, ze si nevim rady proc se mi na ipadu nezobrazuji app co jsem zakoupil uz drive na iphone. id je samozrejme stejne.
    A druha, je nejaka moznost updatovat ios ipadu, ale ne do nejnovejsi verze.. Chtel bych tam 9.

Dekuji moc za jakekoli podmety.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    mam dotaz... ipad air 2, 64 GB bez 3G. Včera jsem hral pubg mobile jako skoro každej večer, když tu najednou přestal kompletně reagovat displej. Všechno zobrazuje normálně, když zmáčknu HW tlačítko, tak to dělá co má. Jenom prostě vůbec nereaguje na dotyk. Zkoušel jsem force restart, nepomohlo. Zkoušel jsem připojit k itunes a dat tovarni nastaveni, ale bez možnosti dotyku jsem nemohl kliknout, že důvěřuju počítači. Napadá někoho nějaké jiné řešení než s tim jít do servisu?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    TAURUS: Mě to přijde právě uplně stejný. 1, 2 i 3
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    HERKULES: Pochopil jsem to tak, že tam nastavuješ míru stisknutí, na kterou reaguje haptický senzor. Jestli to chceš mačkat málo, středně nebo hodně.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Nevíte někdo prosím, k čemu je v menu iPhonu položka obecné/tlačítko plochy ..

nějak to vůbec nechápu :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    LFE: Spotify umi i offline stahovani
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON: Najdi si autorizak. Zavolej, objednej se a pak tam prijd.
    LFE
    LFE --- ---
    NAGASAWA: Jdu na delsi pout mimo Evropu a s internetem to bude chvilema asi nic moc. Navic na spotify nejsou nektere ceske veci, co posloucham (aspon co jsem naposled hledala, ale treba uz to doplnili dlouho jsem tam nebyla). Ale ano, beru na vedomi, ze v budoucnu uz bude stahovani hudby do mobilu praveka metoda.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LFE: podobny errory jsem definitivne eliminoval pouzivanim Spotify a mam konecne klid.
    LFE
    LFE --- ---
    CROSS: Diky moc za radu, vyzkousim.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LFE: je to spíš tak, že ten vnitřek iTunes i teď už i přehrávačů v iOS je tak starej a komplexní, že je čim dál těžší v tom vychytávat chyby.

Nicméně si myslim, že ta položka na kompilace (právě hlavně na soundtracky a pod.) tvůj problém vyřeší.
    LFE
    LFE --- ---
    CROSS: Zkousela jsem o tom hledat neco na netu uz pred casem, neumim teda nejak svetoborne anglicky, ale lidi to tam resili a psali neco ve smyslu, ze to je od Apple velky krok zpatky - tak jsem se lekla, jestli to je od zamer :-/ Snad ne, jinak budu scrollovat k vecem na konci abecedy hodinu.
    iTunes mi k srdci nikdy moc neprirostly popravde, spis je toleruju.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LFE: telefon ví prd. Musim poznamenat, že na to, že muzika proměnila celej business Apple a svýho času iPod a iTunes katalog byly jejich core business, tak to dodneška funguje poněkud podivně. Sám poslouchám muziku poměrně málo (jedu spíš mluvený slovo), ani nepoužívám Music, Match a tyhlety služby, ale i tak... zrovna nedávno jsem si povšimnul bizarního jevu u mýho oblíbenýho alba od Apollo440. Je to grabnutý z CD před mnoha a mnoha lety, všechno správně otagovaný v iTunes, deset let se to chová normálně. No teď v posledním výkřiku technologie mi to ukazuje nějaký haluze místo artworku...

Takže o tom, co systém ví a co neví, mám určitý pochybnosti.
    LFE
    LFE --- ---
    PAYAXY: Taham to ze stejneho zdroje co do iPhone 4s a tam to nebyl problem...tak jedine ze by novejsi telefon dokazal rozeznat vic "detailu" co te tyce skladby, treba rok vydani atd. Ale i tak se mi to v ramci jednoho alba nejak nezda. Telefon vsem skladbam priradi stejnou ikonu (toho alba), takze ten hajzl dobre, vi, ze k sobe patrej :-)

CROSS: Kouknu na to doma, diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam