• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    CROSS: Sou dva typy 3,5sluchatek s mikrofonem...jiný sluchátka v ps4 jdou, apple ne. Stejně tak samsung sluchátka nejdou v iphonu (mikrofon nejde)
    CROSS
    CROSS --- ---
    HAVANA: s laptopem Dell mi fungujou sluchátka od starších iPhonů v pohodě (tj. i s mikrofonem), takže problém bych hledal spíš v tom zdrojovým zařízení (PS4 nemám, abych to zkusil).
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Je nějaká redukce, abych moh používat apple sluchátka s 3,5mm Jackem i na android telefonu? Resp. na ps4. Vím akorát že jsou v tom jacku jinak piny, takže nefunguje mikrofon
    VACA
    VACA --- ---
    SPRAVNAK: Mozna nekdo poradi neco lepsiho, nejsem tak znalej. Ale kdyz mi 5s prestal cost SIMku, tak mi pomohli https://iphonepoint.cz/?gclid=EAIaIQobChMI9Iz_ua3q2gIVGkkZCh0TiAhiEAAYASAAEgKLUvD_BwE
    Na pockani rozebrali vycistili slozili, stalo to asi 250...
    SPRAVNAK
    SPRAVNAK --- ---
    Dobrý den vespolek, rychlý dotaz. iPhone 5s, baterka už delší dobu byla nic moc, teď ani na nabíječce tel nejede. Potřeboval bych poradit, kde v Praze udělají diagnostiku a případně, pokud to bude mít cenu opraví. Nejlépe na počkání. Díky za rady
    VACA
    VACA --- ---
    NELDE: Dekuju za snahu pomoci. Uz se mi to nejak povedlo tam natlacit prez iTunes. Chtel jsem se tomu vyhnout protoze ituny na pc jsou fakt umorny..
    Nevim cim to je ale i kdyz mam novy kabely tak se to obcas nepripoji, nebo se to samovolne odpoji apod. Bal jsem se proto aby to nelehlo v pulce upgradu..
    Proc to neslo prez tu wifi, i plne nabitej a v zasuvce, to nechapu.
    Kdyby mi to aspon dalo nakou hlasku, cokoli najevo. Ale ono to proste a jen nic nedelalo...
    NELDE
    NELDE --- ---
    VACA: U baterie by to mělo hlásit potřebu - ostatně je normální aktualizovat v nabíječce. Spíše bych zkusil restartovat - je možné, že tam aktualizace 7->8 neproběhla úplně.
    Jinak je mi divné, že to nechtělo aktualizovat rovnou na 9.
    VACA
    VACA --- ---
    Prosimvas mel bych zase jeden lame dotaz.

Davam dohromady ten iPad, aktualizace 7->8 probehla hned a ladne.
    Mam vsak problem s 8->9, jsem nastabilni wifi, mam tam i simku s datama, mam nabijecku.. Po vyhledani aktualizace kdyz dam "stahnout a aktualizovaf", vyplnim heslo, tak se jen kratce zatoci kolecko, a nic. Muzu na to klikat jak chci, pak uz to heslo nechce, ale nestahne se.

Vcera se mi jednou povedlo ze se stahlo, ale nenainstalovalo. Klikal jsem na to a nic. Od te doby tu stazenou aktualizaci asi "zapomel"...

Uloziste je volneho vic nez dost.

Nebo je to podminene tim ze musi byt baterie na 100%?

Marne hledam co musim splnit:)

Dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sleva
    E-shop - GPS Navigation - Pricing for Android | Sygic
    https://eshop.sygic.com/en/
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    BOD1E: Eh ani nevím, nějaký Slováci
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOLCON: CO to bylo za firmu, jen tak pro zajímavost?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Výměna baterie nakonec na počkání obchoďáku, isetos to chtěli posílat kdoví kam
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    Pod čarou:
    Rozdíl mezi Servisy a iStyle, QStore, ... je zejména v dostupnosti. Obchoďáky vs servis někde kdo ví kde...

I když zrovna já mám servis za barákem ;-)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HAVANA: Bych zašel do autorizovaného servisu. Jakéhokoli.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAVANA:
    To nevim... Ja to mel vzdycky asi po ceste...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KOC256: Můžu kdekoliv nebo tam kde sem to kupoval?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAVANA:
    menim bezne s fakturou v ruce kus za kus v ramci dvoulete zaruky...
    Stejne tak nabijeci kabel
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Daj se reklamovat earpods co byly zabalený v telefonu nebo to nemá cenu ani zkoušet?
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: Nevybavuju si to z iOS appstoru, ale na Mac appstoru, když jsem „koupil“ appku, co jsem už měl koupenou (ale store mi ukazoval Buy), tak mi to zahlásilo, že už ji mám koupenou. Takže tipuju, že by ti to peníze nestrhlo a systém by na to přišel.
    VACA
    VACA --- ---
    *celkem by me ale zajimalo, jak by store bejval reagoval kdybych si na tom id koupil nejakou tu app a zaplatil ji podruhe. A jestli by byli ochotny mi to refundovat.
    Ale to uz se nedozvime, nastesti na to nedoslo.

VACA
    VACA --- ---
    NELDE: Prave ze kdyz sem je dal vyhledat ve store, tak to po me chtelo prachny, i kdyz sem byl na tom aktualnim id. To me prave znepokojovalo.
    Ted uz se to nejak vzpamatovalo. Diky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam