• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAVYKING_CZ
    DAVYKING_CZ --- ---
    KOC256: tvoje řešení se nenacetlo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nevim zda mam specialni pozadavky, ale nakonec jsem si "dokonaly" stojan na mobil za rozimnou cenu, musel vyrobit (dodelat) sam...

Puvodni reseni:

Moje reseni:

Ideální je v tom, že mohu mít pod ním kabel a hlavně mohu ho do stojanu umístit již s nasazeným kabelem...
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    Pletu se, nebo uz ted neni moznost poslochat ukazky songu v apple music, kdyz nemam placeno? Chtel jsem si prehrat jen kousek skladby, jako driv, ale nabizi mi to uz jen “vybrat clenstvi”... grrr..
    DAVYKING_CZ
    DAVYKING_CZ --- ---
    KOC256: právě že ne. Navíc WA mám na dvou PC a vždycky konverzaci musím převzít. Což samozřejmě vždycky zapomenu
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: vlak ujíždí jenom tomu, kdo do něj chce nastoupit
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAVYKING_CZ:
    na iPadu pro funguje WA?
    DAVYKING_CZ
    DAVYKING_CZ --- ---
    KOC256: ten mobil vůbec není komfortní. A je pravda ze mám 90% času u sebe iPad Pro
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Trochu v tomto ujizdi vlak iMSG... ...tim ze nema klienta pro PC. Casto sahnu po WA jen proto, ze chci napsat neco delsiho a je to ergonomicstejsi na PC nez na mobilu...

Jasne kdo ma apple je za vodou, ale to je jina pohadka! NO FLAME!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    No kdyz to napise stakto tak vlastne jo. Z toho mi nyni vyplyva, ze ten telegram je nakonec mene bezpecny (v tomto). A vlastne JO podruhe... Nevim ze bych nekdy resil, ze nemohu pouzit WA protoze nemam u sebe mobil... asi tak no...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DAVYKING_CZ: Ok, podívám se na to.
    DAVYKING_CZ
    DAVYKING_CZ --- ---
    COWBOY: Facebook msg s bezpečností nemá nic společného. Skype je teda dost děs ve všech ohledech. Telegram je prostě jiná liga.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROSS: Přesně. Na to co popisuješ mám messenger od FB nebo skype. Víc uz asi nepotřebuji. Akorát mě serou ty neustálé změny.
    CROSS
    CROSS --- ---
    COWBOY: způsob použití je jistě individuální, pointa je v tom, že Telegram a Whatsapp v tomto používají různé přístupy, v důsledku s různou funkcionalitou a/nebo omezeními. Každý si vybere, co mu vyhovuje.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROSS: No já tohle vnímám spis jako výhodu. Pokud je to samostatně fungující, tak to beru jako bezpečnostní riziko. Jsem rad, pokud svoji korespondenci mohu spravovat pouze já sám. Situaci, kdy jsem u počítače, ale bez mobilu moc nezažívam. Ale když jsem u počítače, tak si mužu WhatsApp pustit i na nem a to mi vyhovuje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    no je to jeho velká slabina...
    - mobil OK a BEST
    - PC - jen pokud je sparovany s mobilem a ve stejne siti (skoro to vypada, ze to ten PC posila pres mobil)
    - na tabletu mam uplne smolika. Nejak pozna ze je tables a nespustim tam ani prohlizecovou verzi

No je to asi priklad takoveho trochu prislapnuti klienta ktereho koupil vetsi hrac, ktery ma vlastni IM reseni...
    CROSS
    CROSS --- ---
    COWBOY: whatsapp používá jiný princip, jestli se nepletu, jak Mac appka tak webová aplikace jsou jenom rozhraní k telefonu a synchronizujou se proti telefonu přítomnýmu na stejný síti. U Telegramu sice potřebuješ telefonní číslo k registraci, ale aplikace na Macu nebo třeba na iPadu je na telefonu nezávislá a synchronizuje obsah po internetu.

(To je můj povrchní dojem, opravte mě, pokud se mýlím.)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    DAVYKING_CZ: A to WhatsApp nemůže???
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    VFISA: tak i ten shitovej displej stojí na Ali přes 3000 a navíc bych to asi vyměnit neuměl.
    SHARK: netušim co je DFU. Dával jsem to do servisu, zkoušeli udělat i factory reset a nepomohlo to.
    SHARK
    SHARK --- ---
    JUNGLER: a prez DFU mod to obnovit neslo ???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam