• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    WERT
    WERT --- ---
    OT: nechce nekdo waterproof obal na iPhone 6 Plus / 6S Plus????

omylem jsem si objednal Catalyst nepromočnej obal na iphone 6 plus / 6s plus...
    nechce to nekdo nez to vratim? potrebuju na ip6.

cena 1200,- (normal staval 2000)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NIXX: To byl upisek, ne umysl, sorry. No rucne smazat neni uplne spolehlivy. Mne teda vyhovuje systemova na to co pisu, jen me to zajimalo, protoze konkretne swiftkey uz jeden pruser mela.
    NIXX
    NIXX --- ---
    ONDRA_99: co se týče textboxů pro hesla, iOS pro ně povoluje jenom systémovou klávesnici. A pokud náhodou píšu něco extra citlivýho (nebo obecně něco, co nechci, aby se dostalo do predikčního engine - i když to ze SwiftKey lze později ručně smazat) jinam, tak na systémovou přepnu ručně.
    BTW: Nechceš prosím psát slova "nějak" a "nějaký" normálně? Bolí mě z toho oči :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NIXX: A resis neak citliva data?
    KULHY
    KULHY --- ---
    NIXX: Swiftkey dobrý, ale třeba na mém iP6 občas docela zdržuje načítáním a občas i vyskočí default a je třeba přepnout (nebo to neumím nastavit :D).
    NIXX
    NIXX --- ---
    DOCKINEZ: Já používám SwiftKey
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zdar, neměl byste někdo pls tip na češtinu pro iPhone, která se bude učit podle toho, jak preklepy opravuju a která mi nebude opakovaně nutit svoje pitomosti? Ideálně pokud by nabízela slova podobně, jako tomu je po přepnutí do angličtiny.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Blby je, ze pro car play je stejne treba pripojit na kabel :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Našel jsem i na alikovi nakonec... asi se to teprve rozbiha... Dokonce s touto znackou mam i dobre zkusenosti ze o vecech premysleji... a nejsou to uplne sunty...

https://www.aliexpress.com/...-360-Degree-Rotation-Car-Holder-for-Samsung-Galaxy-S8/32842984783.html
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KOC256: Bezdrátovou nabíječku v autě mám a je to k nezaplacení. Koupil jsem nějakej bazmek z eBay za $20 a trochu ho modifikoval, aby šel připevnit ke stávajícímu držáku na palubce. Stojánek na stole mám tenhle, funkci plní, ale dokonalý to není.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Tak o tom trochu mluvim. Doma mam bezdratove nabijeni na nocnim stolku. Pridu vecer do postele, zapnu budika, polozim mobil a neresim...

Ale bylo by fajn to mit i v aute. Kde kdyz zapnu navigaci, tak se nabizi, ze to sezere baterku a tak aby v drzaku bylo rovnou i nabijeni. Dava to smysl z pohledu ergonomie. Ale asi to jeste nikoho nenapadlo a nebo to nejde no :o)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Idealni by bylo, kdyz by byla primo telefonem (tusim ze neni) podpora magnetickeho prichyceni.

Nebo mne se libi neco na tomhle principu, kde kabel ani nepotrebujes, protoze bezdratove nabijeni:
    Plux: Charge Your New Apple Devices Simultaneously | Indiegogo
    https://www.indiegogo.com/projects/plux-charge-your-new-apple-devices-simultaneously#/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak nejak mi to prijde principielne jedine vhodne reseni. A ke koupi je takovych malo...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAVYKING_CZ
    DAVYKING_CZ --- ---
    KOC256: tvoje řešení se nenacetlo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nevim zda mam specialni pozadavky, ale nakonec jsem si "dokonaly" stojan na mobil za rozimnou cenu, musel vyrobit (dodelat) sam...

Puvodni reseni:

Moje reseni:

Ideální je v tom, že mohu mít pod ním kabel a hlavně mohu ho do stojanu umístit již s nasazeným kabelem...
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    Pletu se, nebo uz ted neni moznost poslochat ukazky songu v apple music, kdyz nemam placeno? Chtel jsem si prehrat jen kousek skladby, jako driv, ale nabizi mi to uz jen “vybrat clenstvi”... grrr..
    DAVYKING_CZ
    DAVYKING_CZ --- ---
    KOC256: právě že ne. Navíc WA mám na dvou PC a vždycky konverzaci musím převzít. Což samozřejmě vždycky zapomenu
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: vlak ujíždí jenom tomu, kdo do něj chce nastoupit
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAVYKING_CZ:
    na iPadu pro funguje WA?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam