• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KOC256: Fix je prej v 11.4
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Se mi nejak jedna ikona splasila :)

NELDE
    NELDE --- ---
    BUTTERFLY: Spíše to dělá ten adaptér - běžně v tom odchází kondenzátory. Zkusil bych nějaký třetí.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Prosím o radu: mám jeden hodně používaný S5 a trochu zlobí nabíjení. Nechce se nabíjet přes originální adapter, ale pokud to dám do statého adapteru, co mám od iPad 2, tak se nabíjí bez problému. Je možné, že to způsobuje už velmi opotřebovaná baterie?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES: Jo me to tam prislo taky trochu navic :) kdyz uz musim slide a kliknout tak na co treti potvrzeni :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOC256: No ta vyskakovací nabídka odspodu, když kliknu na smazat. Potvrzuju to zas a znova, jak pako a strašně mě to sere
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES:
    Ta co je nová půl roku?
    Já si ji všiml, ale nebyl jsem si jistý, že to je nové, ale je to pěkně otravné no :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Ta “nova” fičura potvrzování smazání konverzace sms mě teda pěkně sere. Nevíte, nedá se to někde vypnout?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja ho používal kvůli psaní "kreslením", ale nakonec jsem se vrátil k systémovce a zvykl si na ni. Vypnuté T9 atd... Prostě píšu sám za sebe.

Není nic horšího, než dementní opravy a výmluvy že má zapnutou autokorekci...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KULHY: jo, na 6s mi to taky děla..
    NIXX
    NIXX --- ---
    ONDRA_99: naštěstí je iOS dost chytrej, aby psaní do textovýho pole pro heslo dovolil jenom systémové klávesnici. Stejně tak autor aplikace může rozhodnout, jestli 3rd-party klávesnice povolí nebo ne (např. mBank appka má 3rd-party klávesnice zakázané). Ostatní je na uživateli.
    Na psaní zpráv a souvislýho textu mi přijde SwiftKey super. Jinak tu firmu koupil Microsoft, takže se de-facto rozhoduješ, jestli svoje citlivý data svěříš Applu nebo MS... a to je prašť jak uhoď :D
    WERT
    WERT --- ---
    OT: nechce nekdo waterproof obal na iPhone 6 Plus / 6S Plus????

omylem jsem si objednal Catalyst nepromočnej obal na iphone 6 plus / 6s plus...
    nechce to nekdo nez to vratim? potrebuju na ip6.

cena 1200,- (normal staval 2000)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NIXX: To byl upisek, ne umysl, sorry. No rucne smazat neni uplne spolehlivy. Mne teda vyhovuje systemova na to co pisu, jen me to zajimalo, protoze konkretne swiftkey uz jeden pruser mela.
    NIXX
    NIXX --- ---
    ONDRA_99: co se týče textboxů pro hesla, iOS pro ně povoluje jenom systémovou klávesnici. A pokud náhodou píšu něco extra citlivýho (nebo obecně něco, co nechci, aby se dostalo do predikčního engine - i když to ze SwiftKey lze později ručně smazat) jinam, tak na systémovou přepnu ručně.
    BTW: Nechceš prosím psát slova "nějak" a "nějaký" normálně? Bolí mě z toho oči :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NIXX: A resis neak citliva data?
    KULHY
    KULHY --- ---
    NIXX: Swiftkey dobrý, ale třeba na mém iP6 občas docela zdržuje načítáním a občas i vyskočí default a je třeba přepnout (nebo to neumím nastavit :D).
    NIXX
    NIXX --- ---
    DOCKINEZ: Já používám SwiftKey
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zdar, neměl byste někdo pls tip na češtinu pro iPhone, která se bude učit podle toho, jak preklepy opravuju a která mi nebude opakovaně nutit svoje pitomosti? Ideálně pokud by nabízela slova podobně, jako tomu je po přepnutí do angličtiny.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Blby je, ze pro car play je stejne treba pripojit na kabel :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Našel jsem i na alikovi nakonec... asi se to teprve rozbiha... Dokonce s touto znackou mam i dobre zkusenosti ze o vecech premysleji... a nejsou to uplne sunty...

https://www.aliexpress.com/...-360-Degree-Rotation-Car-Holder-for-Samsung-Galaxy-S8/32842984783.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam