• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    4PTO: OK, to jde :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    ARMADILLO: sehnal jsem 7 256gb novy kus po vymene za 11,5 to je myslim ok cena + rok v zaruce jeste. ale dik
    EFESH
    EFESH --- ---
    KOC256: Lol. To je vtipné. U me zrovnatak jak píšeš. A to vim ze par měsíců zpátky jsem to zkoušel a ani ten ALT nešel...

Podle me to je čistá trolovina
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Co se na tom PHANTOMovi a QUADRANTovi nelíbí?

Pokud to na Apple zařízeních je označování přes ALT standard, tak vám to neberu, ale prohlížeč se identifikuje včetně OS. Takže pro nás WIN uživatelé klidně mohli nechat CTRL a případně i implementovat SHIFT nebo multioznačení tažením myši...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    iOS 11.4
    Krom jineho:
    - oprava razeni zprav
    - oprava skakani ikon na plose
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA:
    Treba jen nechapou protoze jim nikdo nerekl ze ziji v praveku...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    KOC256: pro mne je debata s tridicmi strata casu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pred casem jsem tu resil ze ze v APPLE rozhodli ze prestanou podporovat Ctrl pri multi vyberu fotek na webu iCloud. Zrejme to trapilo jen me a dneska jsem prisel na to, ze to proste jen presunuli na ALT. Proc by meli pouzivat v PC zabehlou zkratku, kdyz mohou pouzivat pro PC uzivatele uplne nesmyslnou ze?!

Prislo to asi nekdy kdyz jim prislo jako dobry napad, nejprve pozadovat USERNAME a teprve po odpaleni zobrazit pole púro PASSWORD...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA:
    Trochu mi to pripomnelo doby davno minule, kdy nejaka pracovnice kartoteky vzdy mela svuj system a jedine ona umela danou kartu najit. Poradek v tom udelala eviádence s vyhledavanimn. Neni tedy treba slozite zatridovat ale jen to umet presne oznacit kde to je a pak to umet najit :)

Hold nekteri jsou porad tridici... :)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    dá se udělat něco s tímhle?

WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Vec nazoru, ja swipuju tak 50x za den, vyhleda mi to kontakt, nastaveni appky, samotnou appku, i jeste nenainstalovanou z app store...
    EFESH
    EFESH --- ---
    SH_PANDA: Folders forever!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ONDRA_99: Cywe, nikdy v životě jsem na iOS neswipnul dolů. :)

A když jsem to teď zkusil, tak se na tom ani do budoucna nic nezmění.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    lidi se delej na hledace a tridice ... nevim proc bych ale neco mel tridit, kdyz mam sw co mi cokoliv pohodlne najde? trideni je so pc/old skuul
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Tak schvalne kluci...zavod?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PREPRESS: Ja to mam na jedne plose a v par slozkach, ale vyhledavani je opravdu casto o hodne rychlejsi nez jit na druhou stranku slozky.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PREPRESS: Kdyz mas hodne aplikaci, tak je realne hledani nejlepsi varianta. Hlavne proto, ze ti to postupne lepe a lepe nabizi ty doporucovane app. Takze pak jen swipnes dolu a mas tam to co chces.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO: Tak ja mam jen dve kulicky a fulltext rulezzzz
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ARMADILLO: Za kolik tu 7?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    PREPRESS: Někdy jo, ale to dělám tak nějak kompulzivně. Většinou hledám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam