• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ONDRA_99: Cywe, nikdy v životě jsem na iOS neswipnul dolů. :)

A když jsem to teď zkusil, tak se na tom ani do budoucna nic nezmění.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    lidi se delej na hledace a tridice ... nevim proc bych ale neco mel tridit, kdyz mam sw co mi cokoliv pohodlne najde? trideni je so pc/old skuul
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Tak schvalne kluci...zavod?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PREPRESS: Ja to mam na jedne plose a v par slozkach, ale vyhledavani je opravdu casto o hodne rychlejsi nez jit na druhou stranku slozky.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PREPRESS: Kdyz mas hodne aplikaci, tak je realne hledani nejlepsi varianta. Hlavne proto, ze ti to postupne lepe a lepe nabizi ty doporucovane app. Takze pak jen swipnes dolu a mas tam to co chces.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO: Tak ja mam jen dve kulicky a fulltext rulezzzz
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ARMADILLO: Za kolik tu 7?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    PREPRESS: Někdy jo, ale to dělám tak nějak kompulzivně. Většinou hledám.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    COWBOY: Konečně můj člověk!

Pro mě je přeskupování ikon noční můra. Mám z toho panický ataky. Je to nejhořsí část UX na celém iOS...

ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    4PTO: Nechceš sedmičku? :) kamarádka ji má volnou.. kdyžtak pošta
    4PTO
    4PTO --- ---
    6 iphone se mi dnes bez předchozího varování začal extrémě(!) přehřívat, vypnul se, dál se hodinu přehříval vypnutej (když to začlo měl 49% baterky -v dobré kondici-) a pak umřel..

--nechystá se někdo upgradeovat a tím pádem prodat něco s 256/128gb? --
    KABIS
    KABIS --- ---
    BOD1E: Pardon, sice v zasade naplava, ale evidentne uz Pragocentrik... Praha )
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KABIS: V které části naši krásné vlasti se má ten servis nacházet?
    KABIS
    KABIS --- ---
    Ranko, mam dotaz, holcine ze zahranici co tu je na chvili na navsteve prestal iphon zrat simku (nenacte ani moji, jeji simka v mym telefonu facha). Mozna to bude mit co docineni s predevcerejsi bourkou, kdy telefon trosku zmokl, prestalo to fungovat vcera z niceho nic. Nevite o nejakym rozumnym (idealne rychlym a levnym) servisu/nekom, kdo by se na to mohl podivat? Predem dik.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: měl jsem setting odsunutý někam na třetí stranu, ale sralo mě to. Takhle z hlavy ani neřeknu, proč do nich furt lezu (asi jako BOD1E koukám na baterku, na mobilní data a pod.), ale prostě praktickej pokus ukázal, že to je furt něco.

Naopak bankovní aplikace a doplňky k hodinkám (Auto Sleep, Heart Watch, Activity++) jsou zastrčený, protože na ně kouknu tak jednou za den, nebo je pouštim z notifikace. Prominentní Appstore mě teda taky trochu překvapuje, ale holt každej to má jinak. ;–]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOD1E: Tak ja to mam taky na plose, ale spise ze zvyku. Aktualizuji vetsinou doma vecer z wifi a asi by to nemuselo byt kazdy den a do nastaveni chodim asi mene casto nez do banky nebo do nejake hry.

Spise mi to prislo usmevne, kdyz se nad tim zamyslim...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOC256: V nastavení kde co - nejčastěji se dívám co mi tak strašně žere baterku :) V App Store pátrám po nových aplikacích a aktualizacích těch stávajících.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOD1E: A co tam?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KOC256: Protože tam lezu co chvíli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam