• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NIXX
    NIXX --- ---
    COWBOY: asi jsme se nepochopili. V kontextu ankety je "hledač" ten, kdo používá vyhledávání. "Třídič" je ten, kdo radši swipne na konkrétní obrazovku (vleze do konkrétní složky) a odtud aplikaci spustí... předpokládá se, že aby byl člověk efektivní bez vyhledávání, musí mít appky na obrazovkách setříděné.
    Podle mě je ta anketa nešťastně zadaná, protože ten, kdo swipuje sem a tam a "hledá" aplikaci, se zařadí jako hledač, přestože nevyužívá vyhledávání. Uff...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HERKULES: Jen pro doplneni, jde to i z novejsiho telefonu na starsi. Jediny pozadavek pro obnovu je mit stejny, nebo novejsi iOS (a samozrejmne dost mista).
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    BOD1E: Počkej a nic nemaž. Zálohy jsou kompatibilní. Zapneš novej foun, obnovíš ze zálohy a jedeš dál jako by se nic nestalo.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NIXX: Nepoužívá vyhledávání, ale hledá. To bys taky mohl prohlásit, že třidič je každý, protože tím, že si aplikaci nainstaloval, tak ji zatřídil do přístroje. :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já sem pankac...mám ty appky rozhazeny hala bala bez nějakýho konceptu :D
    NIXX
    NIXX --- ---
    HAVANA: To pak ale nepoužíváš vyhledávání, takže v kontextu této ankety jsi třídič ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já sem hledac...vlastně mě baví swipovat zleva doprava :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Ahoj, dotaz: umřel mi iPhone 6 (prej že základní deska) a jelikož byl firemní, odevzdal jsem jej a čekám až proběhne schvalovací kolečko a dostanu nový. Pokud ten starý iPhone 6 na iCloudu odstraním z mých zařízení, nesmažou se mi i zálohy toho zařízení? Resp. ještě (asi hloupý) dotaz - půjde záloha iPhone 6 rozbalit na novější model? Jde mi hlavně o fotky a kontakty, zbytek ať klidně vezme čert.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FLLIP: akorát během nějakýho update systému mi Siri odškrtla všechny aplikace z vyhledávání, takže jsem je musel pozapínat po jedný, aby je vyhledávání nabízelo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FLLIP:
    já to mám stejně a osobně se cítím hledačem
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KOC256: na první obrazovce mám přetříděno, zbytek (většinou) hledám. Tady nutno podotknout, že Siri umí docela slušně nabízet ve vyhledávání aplikace, takže často nemusím ani nic vypisovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---

Hledač vs. třídič

23 hlasy od 23 respondentů

MUXX
      MUXX --- ---
      Dejte nekdo hlasovani. Napriklad
      - tridim/uklizim
      - hledam
      - pul na pul
      - neco jineho (napr nemam zadne aplikace)
      DAVYKING_CZ
      DAVYKING_CZ --- ---
      Jsem ani nevěděl, že je Nyx aplikace. Jinak dnes už app netřídím a na dalších obrazovkách to mám jen poházené. App poustim přes vyhledávání.

ARMADILLO
      ARMADILLO --- ---
      4PTO: OK, to jde :)
      4PTO
      4PTO --- ---
      ARMADILLO: sehnal jsem 7 256gb novy kus po vymene za 11,5 to je myslim ok cena + rok v zaruce jeste. ale dik
      EFESH
      EFESH --- ---
      KOC256: Lol. To je vtipné. U me zrovnatak jak píšeš. A to vim ze par měsíců zpátky jsem to zkoušel a ani ten ALT nešel...

Podle me to je čistá trolovina
      KOC256
      KOC256 --- ---
      KOC256:
      Co se na tom PHANTOMovi a QUADRANTovi nelíbí?

Pokud to na Apple zařízeních je označování přes ALT standard, tak vám to neberu, ale prohlížeč se identifikuje včetně OS. Takže pro nás WIN uživatelé klidně mohli nechat CTRL a případně i implementovat SHIFT nebo multioznačení tažením myši...
      KOC256
      KOC256 --- ---
      iOS 11.4
      Krom jineho:
      - oprava razeni zprav
      - oprava skakani ikon na plose
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam