• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: To se tvari, jaky kdyz by si tam mel neakou spatnou baterku.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Vyměnil jsem si baterku, 20 minut, na počkání, pecka. Jen zatím se vybiji rychleji než stará:) hádám ze to je třeba tím než si sedne, zajede se. Co znamená ale to kondice baterie beta?

MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    4PTO: Messenger mi to delal po predposledni aktualizaci. Den na to byl dalsi update a uz v pohode. Imho neco podelali vyvojari :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    ONDRA_PATA: ten messenger mi to začal dělat týden zpět taky..přestalo to samo ani nevim kdy..., smazat/nainstalovat - vypnout/zapnout ale nepomohlo.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_99: kvalitu apek neresim,slo mi spis prave o to,ze to dela asi jen mne,jelikoz to x aktualizaci nezpravilo.bejt to rozsahlejsi problem,asi by to aktualizace vyresila.
    dik za tip
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_PATA: Nevim jak opera, to sem nemel duvod pouzivat. Ale u toho ostatniho (Messenger, Fifa, Instagram) mne prijde, ze jde co do kvality o jedny z horsich veci, co na iOS jsou, tam blbne co chvili neco :D

Jinak kdyz to dela neco jen tobe, tak je dobre zkusit apku smazat a znovu nainstalovat. Jestli si ta apka neposrala neco v ulozenych datech.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Tohle lidem, co nevedi/maji prvni iPhone doporucuju projit tu velmi kratkou brozurku, co je k tomu dodana. Tam jsou prave veci jako jak restartovat telefon uvedena pro ten konkretni model.
    4PTO
    4PTO --- ---
    TIGU: ok,díky
    TIGU
    TIGU --- ---
    4PTO: Telefony, které NEMAJÍ fyzický home button (7 a novější), mají pro restart právě Power + tlačítko hlasitosti (pro zeslabení). Home button je sofwarový a může se zaseknout s OS - proto je kombinace přesunuta na HW tlačítka.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hm, pada mi messenger po kazdym spusteni,druhy pokus uz funguje
    pada mi opera sem tam pri nacitani stranky
    pada mi fifa 18
    ikona instagramu mi ob pripad ukazuje jedno novy upozorneni, v aplikaci ale zadna novinka neni
    opera obcas neukaze obsah odkazu po rozkliknuti. respektive rika, ze neni pripojeni
    meteoradar mi prehraje oblacno na mape jen do aktualni chvile, nikoli do budoucna (pritelkyni bez problemu na SE)

vsechno to trva uz treba mesic dva,takze aktualizovano

VACA
    VACA --- ---
    Zajimave se mi dnes rozsipal fotoaparat app

Nesly menit rezimy, nesla zmenit orientace, a nefungovala spoust.
    Resp. Fungovala ta malinka spoust tam co byva nahled posledni fotky:D

BOXY
    BOXY --- ---
    ONDRA_PATA: Nemyslím si. Viděl bych to spíš na všerůzné další faktory (od krytu telefonu, toho, jak ho kdo drží až po umístění o 2cm blíže k oknu...).

Právě dneska podobná situace - vlak z Phy do Brna. Ve stejnou chvíli LTE (já na IP7) vs. "no service" (ona na SE).
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SE ma lepsi antenu nez 7? jsem s pritelkyni na morave, oba t-mobile, sedime vedle sebe,ona LTE, ja Edge
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Dyk všem :)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ASAFA: Smarty na počkání
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Cesky servis v Ostrave po domluve na pockani.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Omlouvám se, zda to tu už bylo, jsem na chatě a nevím zda se dá přes telefon filtrovat. Nevíte o nějakém obchodu či servisu kde vymění baterku u ip7 a po dobu výměny vám půjčí iPhone? A jak dlouho to cca zabere? Díky za případně odezvy
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    4PTO: Jj power. Zvláštní, no tak aspoň že se to nakonec povedlo :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    DAVVID:sleep+wake myslis power button? protože to nefungovalo...až těsně před tím než jsem s tím hodil o zeď jsem zkusil k power + home buttonu podržet i obě tlačítka hlasitosti a až to ten tlf restartovalo ...
    (pro ostatní, tlfn naskočil z ničeho nic do loadovacího režimu s kolečkem a černým pozadím a nešel vypnout/restartovat, tel je nový tak jsem byl nasraný z obavy že to tak bude třeba týden než se vybije. Muj prvni afektovany post jsem musel smazat :D )
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    4PTO: Hard reset (držet sleep+wake po straně současně s tlačítkem home několik vteřin dokud telefon sám nezhasne) nebo nějaký obnovení přes iTunes taky nepomůže?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam