• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ONDRA_99: a jak chces dolozit vlastnictvi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    nebyly by to ty zadni vratka, ktera apple tvrdil ze nema?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KUTAS: No kdyz dolozis vlastnictvi, tak to tusim Apple odblokovat umi.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Dá se nějak vyřešit, když si bývalý majitel zamknul iphone - zjevně přes icloud.com/find - tak to nějak odblokovat?

Respektive, jak zjistit, kdo je ten bývalý majitel? Hláška na telefonu neuvádí celý jeho email jen první písmeno...

Snažim se z práce zprovoznit nějakej starej iphone jako náhrádní řešení a díky týhle fičůře se to nedaří... stejně jako dopátrat kdo ten telefon měl sakra předtím (je to 4S, takže x let zpátky).
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ANDR3_I: V beta verzi je ten sw. pro kontrolu stavu baterie.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ASAFA: Není pořád ještě v platnosti ta akce na výměnu baterii v origo servisech za cenu kolem 700kc?
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ja nikdy baterii vymenenou v telefonu nemela a ukazuje mi to taky beta ?

ASAFA
    ASAFA --- ---
    Tak prej originál kus. Nevím, nepoznám to, vyfotil jsem si ho. Údajně je to beta verze, ze systém iOS neumí číst nové baterie. Netuším zda je to pravda.

ASAFA
    ASAFA --- ---
    ONDRA_99: Tak dal jsem za to 2,5k tak bych byl celkem rad kdyby to bylo origo
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: Tak jako pokud jsi zaplatil za vymenu za novou originalni baterku, tak bych sel reklamovat, ze ji tam nemas (nebo ze je tenhle kus neaky vadny).
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Aha aha a mám teda zajít nějak na reklamaci nebo co byste doporučili?
    MUXX
    MUXX --- ---
    ASAFA: Ma ti to ukazovat “zdravi” baterie. Nejspis mas neoriginalni a tak ti to pise “servis” protoze se to s ni neumi domluvit.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: To se tvari, jaky kdyz by si tam mel neakou spatnou baterku.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Vyměnil jsem si baterku, 20 minut, na počkání, pecka. Jen zatím se vybiji rychleji než stará:) hádám ze to je třeba tím než si sedne, zajede se. Co znamená ale to kondice baterie beta?

MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    4PTO: Messenger mi to delal po predposledni aktualizaci. Den na to byl dalsi update a uz v pohode. Imho neco podelali vyvojari :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    ONDRA_PATA: ten messenger mi to začal dělat týden zpět taky..přestalo to samo ani nevim kdy..., smazat/nainstalovat - vypnout/zapnout ale nepomohlo.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_99: kvalitu apek neresim,slo mi spis prave o to,ze to dela asi jen mne,jelikoz to x aktualizaci nezpravilo.bejt to rozsahlejsi problem,asi by to aktualizace vyresila.
    dik za tip
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_PATA: Nevim jak opera, to sem nemel duvod pouzivat. Ale u toho ostatniho (Messenger, Fifa, Instagram) mne prijde, ze jde co do kvality o jedny z horsich veci, co na iOS jsou, tam blbne co chvili neco :D

Jinak kdyz to dela neco jen tobe, tak je dobre zkusit apku smazat a znovu nainstalovat. Jestli si ta apka neposrala neco v ulozenych datech.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Tohle lidem, co nevedi/maji prvni iPhone doporucuju projit tu velmi kratkou brozurku, co je k tomu dodana. Tam jsou prave veci jako jak restartovat telefon uvedena pro ten konkretni model.
    4PTO
    4PTO --- ---
    TIGU: ok,díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam