• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ahoj, jsem tu pro radu - když mám připojené BT zařízení (používám handsfree, transmitter, sluchátka a reproduktor) tak knoflíkem na zařízení zvednu hovor a ten jde přes zařízení, ale pokud zvednu hovor na telefonu tak jde do telefonu a zařízení ignoruje - můžu nějak nastavit abych zvedal hovor na telefonu, ale ten šel přes bluetooth zařízení?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Tak jsem na ne vystartoval, nakonec vážně sklopili uši ale nechtěli dat číslo na šéfa. Tak jsem mu napsal mail a chci dle zákona vrátit prachy. To je partička smejdu todle. Iphonepoint rozhodne nedoporučuji. Zkusím dnes vyměnit někde v origo Obchodu
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_99: já říkám, 100% jistý si být nemůžu.. baterie už je v telefonu, takže ji nemůžu vyfotit.. nicméně funguje výborně a problémy s rychlým vybijenim se nekonají.. uvidíme časem
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: No ja teda vzdy slysel pouze info, ze original je pouze skrz servis a koncovy zakaznik nema moznost original koupit.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_99: já ne.. ten známy.. má nějaký známy a děla to už dlouho.. na druhou stranu se v tomhle moc nevyznám a upřímně si na 100 % jistý nejsem.. ale věřím mu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: Priste zkus neaky autorizovany servis a zavolat si tam, vymeny baterii kdyz maji skladem se u nich daji taky domluvit na pockani. Cenu budes mit levnejsi a budes mit 100% originalni baterii.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: Tak to ti pekne lzou. Moderni originalni baterie od Apple se rozhodne nemusi niak "nabijet do plna" nebo podobne orgie, co se delavali drive.

SUBTITLES017: Jak si sehnal origo baterii mimo servis?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ASAFA: Na webu Applu jako originál servis nejsou.... A poznáš to i z jejich webu “specializujeme se na pozarucni servis...”
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: To se jevi dobre, zítra tam nabíhám. dekuju moc ještě jednou všem.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Tak prijd. A pokud ti neumi dat neco co se tam hlasi jako origo tak st ti tam daji origo srot, vrati penize a nech si to udelat nekde kde to umi.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    FLLIP: Ze by největší apple service u nás nebyl origo? To sem posral, co teď:) at to reklamuju kolikrát chci, pořádnou baterku mi asi nedaj.
    Nicméně říkali když se mi bude zdát ze rychle ubývá at přijdu.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ASAFA: Jak sem tady už psal, origo servis mají cenu za výměnu 1/3 než co jsi zaplatil ty. Originál to nebude.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Což dle všeho je ofiko servis nebo to tam aspoň píšou
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Iphonepoint arkády pankrac
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: No tu baterku asi uz nemaji nebo je v kyblu. Takze leda reklamaci.

To asi nebyl origo servis?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Ja na to právě spěchal protože pravidelně zapominam nabijecku a bez telefonu bohužel být nemohu. Muzu si ji od nich nechat vrátit? Ja bych jim to i nechal ale chtěl bych si bejt jistej ze šlape jak ma
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: 2,5 je zlodejina. Reklamovat, vratit, vyfuckovat.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Dekuji všem moc a moc za reakce. Jen tedy teď nevím co s tím? 30% mi zmizelo jako nic za 5 hodin. Možná to přeháním, ale chci mít za 2,5k kvalitní práci
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ASAFA: přítelkyně vyměnila dneska v 6s a má tam ten servis taky.. ale baterie tedy rychle neubývá.. nutno podotknout, ze ji baterii vyměnil kamos, v servisu nebyla (baterie je origo)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    BOD1E: Na to už jsem se díval a přesně to tam nemám...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam