• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: Priste zkus neaky autorizovany servis a zavolat si tam, vymeny baterii kdyz maji skladem se u nich daji taky domluvit na pockani. Cenu budes mit levnejsi a budes mit 100% originalni baterii.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: To se jevi dobre, zítra tam nabíhám. dekuju moc ještě jednou všem.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Tak prijd. A pokud ti neumi dat neco co se tam hlasi jako origo tak st ti tam daji origo srot, vrati penize a nech si to udelat nekde kde to umi.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    FLLIP: Ze by největší apple service u nás nebyl origo? To sem posral, co teď:) at to reklamuju kolikrát chci, pořádnou baterku mi asi nedaj.
    Nicméně říkali když se mi bude zdát ze rychle ubývá at přijdu.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ASAFA: Jak sem tady už psal, origo servis mají cenu za výměnu 1/3 než co jsi zaplatil ty. Originál to nebude.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Což dle všeho je ofiko servis nebo to tam aspoň píšou
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Iphonepoint arkády pankrac
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: No tu baterku asi uz nemaji nebo je v kyblu. Takze leda reklamaci.

To asi nebyl origo servis?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Ja na to právě spěchal protože pravidelně zapominam nabijecku a bez telefonu bohužel být nemohu. Muzu si ji od nich nechat vrátit? Ja bych jim to i nechal ale chtěl bych si bejt jistej ze šlape jak ma
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: 2,5 je zlodejina. Reklamovat, vratit, vyfuckovat.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Dekuji všem moc a moc za reakce. Jen tedy teď nevím co s tím? 30% mi zmizelo jako nic za 5 hodin. Možná to přeháním, ale chci mít za 2,5k kvalitní práci
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ASAFA: přítelkyně vyměnila dneska v 6s a má tam ten servis taky.. ale baterie tedy rychle neubývá.. nutno podotknout, ze ji baterii vyměnil kamos, v servisu nebyla (baterie je origo)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    BOD1E: Na to už jsem se díval a přesně to tam nemám...

BOD1E
    BOD1E --- ---
    ASAFA: Tapni na to “kondice baterie beta” a v dalším menu musíš vidět to co na přiloženém screenshotu. Jestli ne, tak je baterie špatná.

ASAFA
    ASAFA --- ---
    BOD1E: No hele dobil jsem ji skoro doplna a na můj vkus teda klesá hodně rychle nato ze je nová.
    Říkají ze by se měla parkrat nabít doplna aby měla největší výkon.
    Na druhou stranu přítelkyně má ip ještě bez vymenene baterie a má u baterky kondice baterie beta, ale není tam servis...
    Myslíš tedy vážně znovu reklamovat. Nastoupil jsem na ne sice friendly ale rázně a netvarili se ze by kecali.
    Leda ze si někde nakoupili baterky a prodávají ty své no
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Verze iOS v obou případech 11.4
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ASAFA: Nedávno jsem měnil v iStyle baterii na ip6 za cca 840 Kč telefon poznal hned že má novou a přepnul na plný výkon. To samé kamarád před pár dny s ip 5s. Dali ti tam buď vadný kus, nebo shrábli prachy a na výměnu se vykašlali. Určitě reklamovat.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SWALLOW2: na fr apple store normalne je
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Čiste informačně pokud by nekdo z vas věděl, prosim nehledejte ses tim. Prave jsem ve Francii a rozbil jsem si firemní SE ... v ČR mi ho opraví ale do te doby budu 14 dni offline. Takze se nabízí varianta koupit SE ( které potom dam synovi) myslíte ze to je jeste mozne? Líbí se mi jak je malý, a i v rámci sourozenecke rovnoprávnosti nemůže syn dostat nic jiného nez co uz ma Bracha :-) Vím ze v Praze se koupit dat, ale netuším jestli i tady, pres Apple Store uz ho tu nevidím. Diky moc
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ne. CIA chtela ziskat pristup k datum. Tady jde o to, ze smazany iPhone odemknes (odparujes od iCloud uctu).

HAVANA: Ve zkratce blbe. Tusim ze chteji "puvodni fakturu" tzn. doklad o koupeni kdyz byl novy.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ONDRA_99: a jak chces dolozit vlastnictvi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam