• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    MUSHKA: Scroĺl down, za 690.
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    ASAFA: ok super, diky za tip. Me docela fascinuje, ze treba vymena baterie u IP8 by vysla na 3k :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    MUSHKA: Iopravna rohanske nábřeží 19 do 20 min
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Tak iStyle (Palladium, Revoluční) výměna baterky po domluvě to zvládají buď do 3 hodin nebo max do druhého dne. Jdete tam někdo? Potřeboval bych info, jestli se nedají ukecat na výměnu na počkání :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KIA: iStyle je autorizovany servis, takze to bude ok. Autorizovany servis by si nedovolil neak smelit, by mohli o autorizaci prijit.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    HAVANA: hlavne toho vykony co to musi sezrat, aby spocetl neprecteby emaily/udrzoval jejich index nejo jak to dela. Rekl bych, ze to nebude zadarmo
    KIA
    KIA --- ---
    PAYA: To bohužel zjistím az zítra, protože jsem se tam nedovolala. Každopádně dam vědět :)
    PAYA
    PAYA --- ---
    KIA: Tam bych tipnul i ze ta baterka bude original. Na pockani to ale asi nedelaj co?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Doporucuju iopravnu. Docela jsme se spratelili:) super profi
    CROSS
    CROSS --- ---
    KIA: zrovna tam bych se toho nebál
    KIA
    KIA --- ---
    Trošku mě děsíte, chci si nechat zítra vyměnit baterii u 6s v iStyle :D
    KAFES
    KAFES --- ---
    ASAFA: ted resim to same na Iphone 6s, baterie z applemixu, mam prinest telefon, bud je vadna ta nova baterie, nebo mohl odejit pry nejaky kondenzator u baterie...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Vypnout zapnout a zase je vše Ok.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HAVANA: Nebo vypnout ukazovani toho poctu. Protoze takhle je vlastne k nicemu, kdyz je tam (hadam neustale) neake velke cislo.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    hlavne by sis mel precist maily...nebo nastavit spam filtry
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Zdá se to býti tak.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Mám takový divný pocit, jako by nahoře něco chybělo.

UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ONDRA_99: to je super, už jsem to řešil před nějakou dobou s kámošem, ale kromě ovládání v autě jsme nevymysleli nic moc k čemu by to bylo dobrý
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Pro info co sem koukal pred davnou dobou na video kdyz to byl jeste kickstarter projekt. Melo by to byt vodotesny a na baterku dat az dva roky.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    UNCLE_JIMBO: A co si na motorku pridelat Flic? Je to BT tlacitko kteremu muzes dat akci na zmackinti, dvojzmacknuti a drzeni. Minimalne by o bylo spravny geek reseni :D

Flic - Smart Bluetooth Button - Pure simplicity at the click of a button.
    https://flic.io
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ONDRA_99: nemam apple tak se to mozna chova podle nastaveni zarizeni, ale pri sparovani s androidem mi to zveda vzdycky na zarizeni..
    ve vetsine pripadu mi vyhovuje ze se to prijme tam kde to zmacknu, tohle je poprve kdy je to na obtiz..
    asi stejne nakonec poridim handsfree s hlasovym ovladanim, protoze ani mackani na displeji nefunguje moc dobre v rukavicich
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam