• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ONDRA_99: to je super, už jsem to řešil před nějakou dobou s kámošem, ale kromě ovládání v autě jsme nevymysleli nic moc k čemu by to bylo dobrý
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Pro info co sem koukal pred davnou dobou na video kdyz to byl jeste kickstarter projekt. Melo by to byt vodotesny a na baterku dat az dva roky.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    UNCLE_JIMBO: A co si na motorku pridelat Flic? Je to BT tlacitko kteremu muzes dat akci na zmackinti, dvojzmacknuti a drzeni. Minimalne by o bylo spravny geek reseni :D

Flic - Smart Bluetooth Button - Pure simplicity at the click of a button.
    https://flic.io
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ONDRA_99: nemam apple tak se to mozna chova podle nastaveni zarizeni, ale pri sparovani s androidem mi to zveda vzdycky na zarizeni..
    ve vetsine pripadu mi vyhovuje ze se to prijme tam kde to zmacknu, tohle je poprve kdy je to na obtiz..
    asi stejne nakonec poridim handsfree s hlasovym ovladanim, protoze ani mackani na displeji nefunguje moc dobre v rukavicich
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    CROSS: zkusim, diky
    CROSS
    CROSS --- ---
    UNCLE_JIMBO: v Accessibility je položka Call Audio Routing, kde se dá natvrdo nastavit, kam má jít audio při hovoru, já tam vidim Automatic, Bluetooth Headset, Speaker. Možná když to přepneš na BT, pomůže to?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    UNCLE_JIMBO: Ale to je neaky zvlastni, ja kdyz mam v usich Airpods, tak normalne zvednu hovor zmacknutim na display a normalne to jde rovnou do sluchatek.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WOJTISHEK: promin nenapsal jsem to uplne presne, myslel jsem defaultni nastaveni, o tehle moznosti vim, ale resim handsfree na motorku kde bych chtel co nejmin mackat neco na telefonu a k tlacitku na mikrofonu v helme se v rukavicich za jizdy vubec nedostanu..
    takze asi bude nejlepsi varianta handsfree s hlasovym ovladanim, ale nechtelo se mi za to platit zbytecne..
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    UNCLE_JIMBO: myslím, že je to uplně pravá ikonka v první řadě při volání, kde lze přepnout, kudy má hovor být přesměrován. Standardně je tam možnost nahlas, pokud je možností více, zobrazí se tam - tedy i BT.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ahoj, jsem tu pro radu - když mám připojené BT zařízení (používám handsfree, transmitter, sluchátka a reproduktor) tak knoflíkem na zařízení zvednu hovor a ten jde přes zařízení, ale pokud zvednu hovor na telefonu tak jde do telefonu a zařízení ignoruje - můžu nějak nastavit abych zvedal hovor na telefonu, ale ten šel přes bluetooth zařízení?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Tak jsem na ne vystartoval, nakonec vážně sklopili uši ale nechtěli dat číslo na šéfa. Tak jsem mu napsal mail a chci dle zákona vrátit prachy. To je partička smejdu todle. Iphonepoint rozhodne nedoporučuji. Zkusím dnes vyměnit někde v origo Obchodu
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_99: já říkám, 100% jistý si být nemůžu.. baterie už je v telefonu, takže ji nemůžu vyfotit.. nicméně funguje výborně a problémy s rychlým vybijenim se nekonají.. uvidíme časem
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: No ja teda vzdy slysel pouze info, ze original je pouze skrz servis a koncovy zakaznik nema moznost original koupit.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRA_99: já ne.. ten známy.. má nějaký známy a děla to už dlouho.. na druhou stranu se v tomhle moc nevyznám a upřímně si na 100 % jistý nejsem.. ale věřím mu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: Priste zkus neaky autorizovany servis a zavolat si tam, vymeny baterii kdyz maji skladem se u nich daji taky domluvit na pockani. Cenu budes mit levnejsi a budes mit 100% originalni baterii.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: Tak to ti pekne lzou. Moderni originalni baterie od Apple se rozhodne nemusi niak "nabijet do plna" nebo podobne orgie, co se delavali drive.

SUBTITLES017: Jak si sehnal origo baterii mimo servis?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ASAFA: Na webu Applu jako originál servis nejsou.... A poznáš to i z jejich webu “specializujeme se na pozarucni servis...”
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: To se jevi dobre, zítra tam nabíhám. dekuju moc ještě jednou všem.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Tak prijd. A pokud ti neumi dat neco co se tam hlasi jako origo tak st ti tam daji origo srot, vrati penize a nech si to udelat nekde kde to umi.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    FLLIP: Ze by největší apple service u nás nebyl origo? To sem posral, co teď:) at to reklamuju kolikrát chci, pořádnou baterku mi asi nedaj.
    Nicméně říkali když se mi bude zdát ze rychle ubývá at přijdu.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ASAFA: Jak sem tady už psal, origo servis mají cenu za výměnu 1/3 než co jsi zaplatil ty. Originál to nebude.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Což dle všeho je ofiko servis nebo to tam aspoň píšou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam