• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KIA: Seznam autorizovaných servisů najdeš tady. Jedině u těch je 100% jistota, že ti dají originální díl. Ideálně tam předtím zavolej a zeptej se zda mají kapacity na to udělat to na počkání.
    https://getsupport.apple.com
    KIA
    KIA --- ---
    Tak kauza baterka a iStyle.

Nezarucili mi výměnu ani do úterý. Ze prý nemají lidi a technik je na neschopence. Dokonce mě poslali ke konkurenci.

Takze - tip kde se da vyměnit baterka jinde takhle kvalitně ? Fakt nechci byt xx dni bez svého telefonu kvůli banalite.
    KIA
    KIA --- ---
    MUSHKA: Jdu tam dneska odpo, uvidíme. Do 3 hodin to preziju taky. :D dam pak vědět.
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    ASAFA: nikde to tam nevidím.. a teda výměna baterie u 6S bude za těch 890? teď jsem si všiml, že tu cenu mají jen u 6S Plus v ceníku (http://www.iopravna.cz/ceniky-a-sluzby/)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    MUSHKA: Scroĺl down, za 690.
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    ASAFA: ok super, diky za tip. Me docela fascinuje, ze treba vymena baterie u IP8 by vysla na 3k :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    MUSHKA: Iopravna rohanske nábřeží 19 do 20 min
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Tak iStyle (Palladium, Revoluční) výměna baterky po domluvě to zvládají buď do 3 hodin nebo max do druhého dne. Jdete tam někdo? Potřeboval bych info, jestli se nedají ukecat na výměnu na počkání :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KIA: iStyle je autorizovany servis, takze to bude ok. Autorizovany servis by si nedovolil neak smelit, by mohli o autorizaci prijit.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    HAVANA: hlavne toho vykony co to musi sezrat, aby spocetl neprecteby emaily/udrzoval jejich index nejo jak to dela. Rekl bych, ze to nebude zadarmo
    KIA
    KIA --- ---
    PAYA: To bohužel zjistím az zítra, protože jsem se tam nedovolala. Každopádně dam vědět :)
    PAYA
    PAYA --- ---
    KIA: Tam bych tipnul i ze ta baterka bude original. Na pockani to ale asi nedelaj co?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Doporucuju iopravnu. Docela jsme se spratelili:) super profi
    CROSS
    CROSS --- ---
    KIA: zrovna tam bych se toho nebál
    KIA
    KIA --- ---
    Trošku mě děsíte, chci si nechat zítra vyměnit baterii u 6s v iStyle :D
    KAFES
    KAFES --- ---
    ASAFA: ted resim to same na Iphone 6s, baterie z applemixu, mam prinest telefon, bud je vadna ta nova baterie, nebo mohl odejit pry nejaky kondenzator u baterie...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Vypnout zapnout a zase je vše Ok.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HAVANA: Nebo vypnout ukazovani toho poctu. Protoze takhle je vlastne k nicemu, kdyz je tam (hadam neustale) neake velke cislo.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    hlavne by sis mel precist maily...nebo nastavit spam filtry
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Zdá se to býti tak.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Mám takový divný pocit, jako by nahoře něco chybělo.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam