• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PIFKO: já to taky zkoušel a nějak se mi to zatím nepovedlo..
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    VACA: Sem to ted zkousel, Ale v těch zprávách to pro navrat konverzace zpet nefunguje. Asi to funguje jenom na psaní....
    VACA
    VACA --- ---
    KOC256: Sry, mel jsem rozepsano. Jsem na iNyx takze sem nevidel ze uz jsi reagoval..
    VACA
    VACA --- ---
    SUBTITLES017: Ja to mam v Obecné>zpřístupnění>zpět zatřesením

Ale mam uz starsi os.. Je toho tam kopec, nejsnazsi napsat do hledani v settings "zatř..."
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: V defaultu on. Najdes fulltextem v nastaveni...

KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA: No spise jde o to, ze si to uzivatel ani neuvedomil, ze to udelal. Takze ho nenapadlo ani UNDO.

Jinak tvoji pripominku chapu, i kdyz toto je znacka ne jinak nevratny krok.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    VACA: to se musi nekde zapnout, nebo? slysim o tom prvne :)
    VACA
    VACA --- ---
    KOC256: Sry tak mozna jsem mimo. Ale myslel jsem ze kdyz je dotaz ja "UNDO", ze tuhle fci v systemu globalne zastava "gesto" zatreseni telefonem.

Ja kdyz si takhle omylem napr smazu majl (stava se mi, kdyz napr chci pridelit znacku a udelam ten swipe nepatrne delsi. S timhle furt bojuju)
    Tak zatresu, a vyskoci mi "odvolat akci"..

Zkratka, myslel jsem ze fci "UNDO" napric telefonem zastava to zatřesení...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA: Ne. Ale nechapu kontext :)
    VACA
    VACA --- ---
    PIFKO: A zatřesení telefonem tu akci neodvolá?
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    BINARY_PARANOIC: Ja to ted udelal swipem zprava doleva. Je to hned vedle delete, coz muze byt trosku prekerka, pokud se clovek uklikne. To me vlastne celou dobu vrta hlavou - proc neni na iphone UNDO?
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    BINARY_PARANOIC: Aha, to sem asi udelal omylem. Ted jsem si to zkusil a jo, mas pravdu. A ja si furt rikal, proc to messages nemaj kdyz whatsapp jo..:)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    PIFKO: viz Podrobnosti (ikonka „i“ vpravo nahoře u konverzace) > Skrýt upozornění
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    PIFKO: tato ikonka naopak znamená, že máš v této konverzaci skrytá upozornění ty.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    Sem si nedavno vsiml tehle ikonky vedle jmena ve zpravach. Znamena to, ze dotycny/a ma telefon v rezimu “do not disturb” a tudiz vidim, ze ji zprava asi nepipla?

KIA
    KIA --- ---
    KIA: Tak výměna včetně čištění v iopravne, expres, za půl hodiny. Doplazila jsem se tam s jazykem na veste v půl šesté, v šest zavírali.
    KIA
    KIA --- ---
    FLLIP: Díky. Zkusím iopravnu. Uvidíme.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KIA: Seznam autorizovaných servisů najdeš tady. Jedině u těch je 100% jistota, že ti dají originální díl. Ideálně tam předtím zavolej a zeptej se zda mají kapacity na to udělat to na počkání.
    https://getsupport.apple.com
    KIA
    KIA --- ---
    Tak kauza baterka a iStyle.

Nezarucili mi výměnu ani do úterý. Ze prý nemají lidi a technik je na neschopence. Dokonce mě poslali ke konkurenci.

Takze - tip kde se da vyměnit baterka jinde takhle kvalitně ? Fakt nechci byt xx dni bez svého telefonu kvůli banalite.
    KIA
    KIA --- ---
    MUSHKA: Jdu tam dneska odpo, uvidíme. Do 3 hodin to preziju taky. :D dam pak vědět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam