• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VFISA:
    Takze je i pohřbil... :(
    VFISA
    VFISA --- ---
    us minimalne rok je vlastnil Facebook btw.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    jsem ani netušil, že to mělo API a celkem zajímavé appky co z těch dat tvořily výstupy...

No škoda ji. Alespoň o dalšího žrouta baterky méně :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    To mě mrzí, používám od iPhone 4...

ASAFA
    ASAFA --- ---
    ONDRA_99: Tak jsi je měl pozdravovat, určitě by věděli :))
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: Zrovna vcera jsem sel kolem iphonepoint na Pankraci, tak sem si vzpomnel na to. :D
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Díky moc. Já jen po těch lapáliich s výměnou baterky nechci už nic podcenit
    BOXY
    BOXY --- ---
    TIGU: Aha, dík za info. 0,5A je fakt málo, tak to už se nedivím, když jsem měl pocit, že nabíjí pomalu.

ASAFA: Já myslím, že elektronika iPhone si obecně vezme maximální proud, který zvládne a když jsem koukal na netu, tak jsem našel od stejné firmy podobnou (asi novější serii) s 2A a licencí MFi, takže fajn. Jestli jsi zvyklý na klasickou nabíječku, kterou dostaneš k iPhone, tak ano, tohle má 2x tolik ampér, takže ti může připadat, že nabíjí podezřele rychle :-)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Mám takovouto autonabijecku. Myslíte ze je OK? Nabijí přehnaně rychle což se mi moc nezdá

KERB
    KERB --- ---
    nevite kde by se daly sehnat hi-res produktovy fotografie iphonu SE ? Fakt to nemůžu nikde najít
    TIGU
    TIGU --- ---
    BOXY: standard USB 2.0 (většina aut), má 0,5A.
    BOXY
    BOXY --- ---
    ASAFA: Co vím, tak Apple nedělá autonabíječky. Jestli něco certifikovaného, tak snad možná nějaký Belkin třeba na Alze nebo přímo na apple.com. Ale já teda nabíjím nějakou běžnou 2.1A s píchnutým origo kabelem případně to dávám rovnou do USBčka, který mám v autě, akorát tam bych si nebyl jistej výstupním proudem, jestli to často nebývá jen 1A, takže pak to nabíjí pomaleji...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Kde bych prosím sehnal origo autonabijecku má ip7?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj, kdybyste se nekdo zbavoval SE za rozumnou cenu, tak se mi prosim ozvete do posty. Diky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SMOKY: Uplne dole je moznost restartu a je tam datum od kdy to fici.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SMOKY: asi jen tím ze das reset statistik a kouknes na to za 24hod..
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jde nějak zjistit, která aplikace spotřebovala data za určitý časový úsek? Třeba za posledních 24 hodin. Mám tam jen v aktuálním období, ale nevím, co je aktuální období a kde se to nastavuje.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PIFKO: já to taky zkoušel a nějak se mi to zatím nepovedlo..
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    VACA: Sem to ted zkousel, Ale v těch zprávách to pro navrat konverzace zpet nefunguje. Asi to funguje jenom na psaní....
    VACA
    VACA --- ---
    KOC256: Sry, mel jsem rozepsano. Jsem na iNyx takze sem nevidel ze uz jsi reagoval..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam