• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    STRONGPAJDA: shared numbers dokument
    STRONGPAJDA
    STRONGPAJDA --- ---
    Nemate nekdo tip na alternativu k Settle up - reseni hromadnych vydaju? Dik
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EFESH: Nj ja mam v tomhle stesti.
    EFESH
    EFESH --- ---
    ONDRA_99: to budu mit omezeni v tom, ze ja to potrebuju napric iOS, Windows a prilezitostne i Android...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EFESH: Safari. Historii mne syncuje, zalozky taky, Continuity mne dobre zaridi presun i rozecteneho clanku mezi zarizenima. Na pocitaci to zere min prostredku a baterky. ;)
    EFESH
    EFESH --- ---
    ONDRA_99: v ramci prenositelnosti profilu mezi jinymi zarizenimi (synchronizace historie, bookmarks, aktualne otevrenych zalozek), castingu obsahu, slusne pokrocilych zabudovanych gest (historie, prepnout na predchozi/nasledujici zalozku), ... co znas za lepsi variantu?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ONDRA_99: Hmm, to jsem si myslel. Diky
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Zkusil bych zazalohovat a pak preinstalovat.

Jinak ze nejde pustit chrome bych bral spis jako dobrou vec ne :D
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Poslední dobou se mi stává, že mi iPhone 7 zamrzne. Odemknout jde, ale pak nic. Ani vypnout. Musím dlouho čekat, než pak sám “umře” za chvíli se víceméně uklidní, ale třeba chrome nejde spustit. Takže musím iPhone vypnout zapnout a zase vsechno funguje. Co s tim? Diky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VFISA:
    Takze je i pohřbil... :(
    VFISA
    VFISA --- ---
    us minimalne rok je vlastnil Facebook btw.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    jsem ani netušil, že to mělo API a celkem zajímavé appky co z těch dat tvořily výstupy...

No škoda ji. Alespoň o dalšího žrouta baterky méně :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    To mě mrzí, používám od iPhone 4...

ASAFA
    ASAFA --- ---
    ONDRA_99: Tak jsi je měl pozdravovat, určitě by věděli :))
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: Zrovna vcera jsem sel kolem iphonepoint na Pankraci, tak sem si vzpomnel na to. :D
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Díky moc. Já jen po těch lapáliich s výměnou baterky nechci už nic podcenit
    BOXY
    BOXY --- ---
    TIGU: Aha, dík za info. 0,5A je fakt málo, tak to už se nedivím, když jsem měl pocit, že nabíjí pomalu.

ASAFA: Já myslím, že elektronika iPhone si obecně vezme maximální proud, který zvládne a když jsem koukal na netu, tak jsem našel od stejné firmy podobnou (asi novější serii) s 2A a licencí MFi, takže fajn. Jestli jsi zvyklý na klasickou nabíječku, kterou dostaneš k iPhone, tak ano, tohle má 2x tolik ampér, takže ti může připadat, že nabíjí podezřele rychle :-)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Mám takovouto autonabijecku. Myslíte ze je OK? Nabijí přehnaně rychle což se mi moc nezdá

KERB
    KERB --- ---
    nevite kde by se daly sehnat hi-res produktovy fotografie iphonu SE ? Fakt to nemůžu nikde najít
    TIGU
    TIGU --- ---
    BOXY: standard USB 2.0 (většina aut), má 0,5A.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam