• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VACA
    VACA --- ---
    Prosimvas, jak se chova iphone kdyz dlouho zvoni budik a nikdo ho nevypne, vzda to?

Zapomel jsem ho, a jsou na nem nastaveny naky budiky. Tak nevim jestli to resit pac se dostanu z prace rano, a nebo to neresit. Hrozne nerad bych totiz nekoho uvadel k nepricetnosti celou noc zvonicim telefonem...

Moc dik
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SMOKY: Jsem to tu postoval nize. Byla to nakonec jedna appka, kterou jsem zarizl.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    manželka má dlouhodobě velkou spotřebu dat, 80% jsou systémové služby - čas a místo, co to může být?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HAVANA: uz aby to bylo.. ale podle me si jeste pockame
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    HAVANA: ten článek je pro CZ i SK...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PAYAXY: Who cares? U nás bejt má
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Bude? Nebude?
    Apple otočil: Má veľký záujem o spustenie Apple Pay u nás | Živé.sk
    https://www.zive.sk/clanok/133490/apple-otocil-ma-velky-zaujem-o-spustenie-apple-pay-u-nas/
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AVALON_CZ: Když mám telefon na prdeli, tak ho asi moc neutlumim.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    AVALON_CZ: Co vim tak jen u SE
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    COWBOY: Spíš ho tvoje tělo utlumí a kvalita signálu jde dolu, taky mi to dělala low-cost BT sluchátka. Dělaj to i AirPods?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FRANCIMOUR: No mně to dělá na chalupě a právě jenom v momentě, kdy ten telefon se možná trochu kroutí.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    COWBOY: Toto mam vzdy kdyz prechazim Vaclavak asi nejake rusenicko
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Poslední dobou pozoruji, když poslouchám hudbu přes BT sluchátka a telefon mám v kapse u kalhot, tak když si drepnu, predklonim se a pod, tak ve sluchatkach praska podobně, jako u snurovych, když je zlomený kabel. Pozoroval někdy nekdo něco podobného?
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    Ahoj, hledám někoho kdo mi přesadí displej na i6 a i7plus....displeje uz mam
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ASAFA: 48 roků? To asi nedám. :-(
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    COWBOY: Anebo chvíli počkej :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Po čase jsem vyndal ze šuplíku starou 4s. Když ji zapnu, nahlásí, že je zablokovaný a půjde odblokovat za 25 229 387 minut. Uvažuji správně, že DFU a obnovit z iTunes?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Pardon za inzerat - jedu na sluzebku a zapomnela jsem si sluchatka, coz neni k preziti. Na letisti jsem si teda koupila novy, ktery budu pouzivat presne tri dny. Tzn kdyby mel nekdo zajem o v podstate novy earpods, napiste a nabidnete cenu.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    CHEWBACCA: Na ty další dotazy odpoví zajisté jiní. Ale k tomu prvnímu.

Výchozí nastavení je takové, že se ti fotky v originále ukládají na icloud a v mobilu, pokud se tam už nevejdou jsou jen náhledy. A když se na fotku koukneš, tak se z cloudu stáhne. Což je super řešení na objem, ale pokud jsi na blbym signálu, tak je to naprd, e se na nic nepodíváš.

Dá se nastavit, aby se fotky přenášely na cloud, ale v telefonu ti zustávaly originály. Což mám třeba já, ale já tim zas tak nefotím a mám 256GB tak velikost neřešim.

Jde fakt o to, co jak chceš
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jeste dotaz ohledne iCloud. Potreboval bych vysvetlit jak funguje.

Pred mesicem jsem si rozsiril na iphone z 5GB na 50GB velikost uloziste za poplatek 25kč měsíčně. Nejsem si jist kde a jak jsem urcil kolik, jake mnozstvi fotek a videi se ma prenest na iCloud. Behem mesice jsem zjistil ze si nemuzu prohlizet/pracovat s fotkama/videama kdyz jsem offline napr. v metru. Proto jsem se rozhodl, ze rozsirene uloziste iCloud zrusim. V nastaveni fotek jsem zrusil knihovnu fotografii na iCloud. Iphone psal ze mi do mobilu stahuje 2500 fotek a videi (celkova velikost co jsem vyfotil a natocil za dobu co mam iphone). Po dvou dnech stahovani jsem to nevydrzel a obetoval jsem 322 fotek na kterych se to stahovani seklo a pul dne se nic nedelo.
    A ted dotazy:
    ¨
    1. co se stalo s tema 322 fotkama? Jsou stále na iCloud nebo se smazaly pouze jejich verze z iCloud?
    2. kdyz kouknu do obsahu ulozenem na iCloud tak iPhone pise 13 gb fotek. I kdyz by mely byt vsechny stahnuty do mobilu. Jak je to mozné? jak toto celé funguje?

díky za odpovedi snad jsem to popsal trochu srozumitelne

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam