• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: A je chyba windows ze apple neudela vhodny nastroj a nepusti k tomu nikoho jineho? Nebo jak to myslis?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: V ramci tematu synchronizace dat mne to prijde docela pravdivy.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: To bylo asi zbytecne ne?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Windows v podstate taky ;D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ...kabel je pravek!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ANDREJKA:
    pokud potrebujes stahovat vsechny, tak si nainstaluj iCloud klienta a nastav si ho. pokud jen nektere tak pro malo funguje ten MS Companion, pokud vice tak www.icloud.com tram bacha te kokoti tam prenastavili ALT misto Shiftu (Ctrl) na coz jsem prichazel asi par mesicu po tom co to nesmyslne zmenili... Pripadne pokud chces stahnout treba fotky za cely den tak klikam na ikonu "+" nebo sdileni. Tim se oznaci cely blok...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ANDREJKA: Kup si Mac, vyresi to krome tohoto problemu i vsechny problemy s PC
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ANDREJKA: ten iphone musi byt odemknuty a aktivni pri zapojeni do kompu aspon chvili nez ho pc najde. Detail ale dulezitej.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ANDREJKA: Píchnout na kabel a odemknout, např. zadáním PINu nebo použitím touchID. Následně by se tě měl iPhone dotázat zda tomuto PC důvěřuješ. Hlášku potvrdit. Pokud nejde, zkusit jiný kabel, USB port, PC :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    ANDREJKA: Zas jenom pichnout kabel nestaci zejo: https://support.apple.com/cs-cz/HT204095
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    MUXX: samozřejmě
    CHEWBACCA: píchnu kabel, ale tím to končí, ten notebook ten iphone nevidí, natož abych se tam dostala do nějaké složky. tenhle postup by samo byl naprosto fantastickej a nejlepší, ale prostě to nejde
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ANDREJKA: pichnes kabel do pc, otevres iphone “disk” ve win, jdes do slozky, vyberes fotky a kopcis nebo presunes na disk, done. Jdes na to moc slozite podle me.

MUXX
    MUXX --- ---
    ANDREJKA: A zkousela jsi to pres kabel? :)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    můžete mi poradit ohledně transferu fotek z iphonu na pc či android? zkoušeli jsme jejich software pro microsoft, ten pořádně nefungoval. teď muž ty fotky z iphonu nějak uploaduje na google photos, odkud si je pak stáhnu. ale jednak tam má strašně fotek vyfocených funkcí burst, a i když je nejdřív v telefonu probere a vyjme z těch burstů, tak na fotkách google se to nějak zase zcukne dohromady, a když si je stáhnu, stáhne mi to jenom první fotku z toho burstu. jednak bych si představovala, že fotky, co mi uploaduje a já si je stáhnu, by se přesunuly do nějaké složky 'staženo', aby bylo jasně vidět, že tyhle fotky už mám a tamty ještě ne. ale vůbec to tak nefunguje, takže jsou fotky, co se mi tam objevují už popadesátý, a další se ke mně zase nedostanou. je to fakt úplně na hlavu a uvítám jakoukoli radu, jak z toho ven. kromě rad typu koupit si taky iphone nebo mac nebo něco podobného. díky
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VFISA: ne
    VFISA
    VFISA --- ---
    CHEWBACCA: Nemáš nějakou alternativní klávesnici?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    CHEWBACCA: Tohle se mi stava na iP7 s Inboxem od Googlu...asi posledni 2-3 tydny, ocekavam, ze to update iOS, nebo Inboxu vyresi
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    CHEWBACCA: Co SE ale to s psaním písmenek mám i na Xku, ale jak tu již padlo ... přehřátí. Po vychladnutí ok.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KINGRICHARD:
    SUBTITLES017: odezva na ruzne pokyny. Zatuhnuti youtube nekolikrat. Nefunkcni safari-nereaguje na pokyny - to se deje nejcasteji, tak 2x denne. Pri psani zprav castikrat pisu pismenka, zadny se neobjevujou a naskacou tam vsechny najednou cca po 5ti vterinach.

KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CHEWBACCA: SE nemá důvod nestíhat. Pokud jede pomalu, tak je něco blbě s OS nebo nejede CPU tak jak má.. Napadá mě přehřátí, nebo baterka. Co Peak performance capability v manu battery/battery health (beta)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam